Mozaik
ČETVRTI FILM STIŽE U SVIBNJU 2022., SNIMANJA POČINJU POČETKOM 2021.

Snimat će se dva filma o Johnu Wicku
Objavljeno 10. kolovoza, 2020.
Iako još nije izišao četvrti film, ljubitelji lika i djela glumca Keanua Reevesa, odnosno njegovog lika Johna Wicka, u transu su nakon što je potvrđeno da će popularna filmska franšiza dobiti i svoj peti nastavak. Vijest je potvrdio izvršni direktor filmske kompanije Lionsgate John Feltheimer, kazavši kako su pri završetku scenariji za oba dijela, prenosi internetski magazin Consequence of Sound. Prema Feltheimerovim riječima, početak prikazivanja četvrtog nastavka tog akcijskog trilera planiran je za 27. svibnja 2022. godine.

- Scenaristi užurbano rade na četvrtom i petom nastavku te se nadamo da ćemo sa snimanjem oba dijela početi kada Keanu bude slobodan početkom sljedeće godine - rekao je izvršni direktor Lionsgatea.

Podsjećamo, "John Wick: Chapter 4", prvotno se trebao snimati prije nekoliko mjeseci i izići 21. svibnja 2021., ali premijera je odgođena nakon što su snimanja prolongirana zbog epidemije koronavirusa.

Naravno, detalji o petom nastavku još nisu poznati. Za sada ne znamo ništa previše ni o četvrtom, a sve dodatne informacije možemo očekivati nakon što glavna zvijezda franšize Reeves, snimi "The Matrix 4" te oslobodi mjesto u svom rasporedu. Pretpostavlja se da će na njima raditi uigrani tandem - redatelj Chad Stahelski i scenarist Derek Kolstad. Oni su zajedno radili na prva tri filma o nemilosrdnom Johnu Wicku, a tijekom godina zajedno su zaradili gotovo 600 milijuna dolara diljem svijeta. D.Miklić
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike