Crna kronika
ŠODOLOVCI

Tijelo nestale osobe pronašli su u bunaru
Objavljeno 8. kolovoza, 2020.
ŠODOLOVCI


Tijelo 64-godišnjaka pronađeno je u četvrtak poslijepodne u bunaru u Ulici Ive Andrića u Šodolovcima. Kako doznajemo iz Županijskog centra 112 Osijek, očevidom je utvrđeno da se radi o nestaloj osobi za kojom je bila raspisana potraga. Tijelo su iz bunara izvukli đakovački vatrogasci. Hrvatska gorska služba spašavanja Stanica Osijek još je u ponedjeljak poslijepodne zaprimila poziv Centra 112 o potrebnom angažmanu u potrazi za nestalim muškarcem na području Šodolovaca.


- Teren je pretraživalo 13 spašavatelja, potražni tim sa psom, a korišten je i dron. Potražna akcija potrajala je do četvrtka, kada su spašavatelji u poslijepodnevnim satima pronašli nestalu osobu, nažalost, preminulu. U potrazi su sudjelovali djelatnici PP-a Đakovo, članovi HGSS-a - stanice Osijek, Požega, Slavonski Brod i Vinkovci, članovi lokalnih DVD-ova te mještani i prijatelji - navode članovi HGSS-a Stanice Osijek.
Vatrogasci Đakova istoga su dana gasili požar na automobilu na autocesti A5, a vatrogasci Valpova ispumpavali vodu iz podruma u svom gradu, skidali kleme s vozila te uklanjali gnijezda stršljena u Ivanovcima Valpovačkim i Valpovu na adresi Istarska 16. Našički vatrogasci imali su više tehničkih intervencija na širem našičkom području zbog saniranja posljedica nevremena od 4. kolovoza. S.Lacić
Možda ste propustili...

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike