Sport
LUDNICA U MONZI

Stigao nam je napadač
sjajnih tehničkih mogućnosti
Objavljeno 7. kolovoza, 2020.
Privatnim zrakoplovom Silvija Berlusconija, koji je poslala osobno njegova dugogodišnja desna ruka Adriano Galliani, Mirko Marić sletio je u Monzu, gdje bi tijekom vikenda trebao potpisati ugovor s ovim talijanskim članom Serie B s velikim ambicijama. Dolazak Marića u Lombardiju, točnije u pokrajinu Brianza, izazvao je golemo zanimanje tamošnje javnosti. Marićev dolazak, od polijetanja do slijetanja u zračnu luku, pratio se iz minute u minutu, a nakon slijetanja uskoro bivši napadač Osijeka kratko je dao izjavu novinarima:


- Jako sam sretan što sam ovdje. Forza Monza - rekao je Marić, čiji je transfer najveći u povijesti, i Monze i Osijeka. - Mjesecima smo radili na dovođenju ovoga igrača. Zahvaljujem dr. Gallianiju, koji je dao dopuštenje za njegov dolazak.


Prema najnovijim informacijama Osijeku bi trebalo pripasti 6,5 milijuna eura uz 20 posto od mogućeg sljedećeg transfera, a dogovaraju se i mogući bonusi.


Nadamo se kako će igrač postati naše pojačanje. Radi se o tehnički kvalitetnom napadaču, ljevaku, koji može igrati i prvog i drugog napadača, a dobro se snalazi u prostoru, rekao je sportski direktor Monze Filippo Antonelli.
Inače, Monza News objavila je brojne informacije o Mariću, uglavnom "skinute" s Facebooka. Posebno ističu kako je prošle godine Marić dobio Kohortinu nagradu, kako je Monza u bitki za Marića pobijedila uglednog Glasgow Rangersa, a ističu kako će stanovnica grada postati i Marićeva lijepa supruga! K.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike