Mozaik
SCENARISTI FILMA “GOODFELLAS” I SERIJE “THE SOPRANOS”

Rade na novoj mafijaškoj seriji
Objavljeno 6. kolovoza, 2020.
Scenarist filma "Goodfellas" Nicholas Pileggi udružit će snage s Terenceom Winterom, tvorcem serija "The Sopranos" i "Boardwalk Empire", na novoj mafijaškoj seriji, prenosi Consequence of Sound. Nova serija, u produkciji Showtimea, inspirirana je Pileggijevim dubinskim poznavanjem kronologije organiziranog kriminala u Americi, a bavit će se i temom korupcije - sve to promatrano kroz oči mafijaške Prve obitelji. Winter će napisati za sada neimenovani projekt, uz to što će biti i izvršni producent serije, a kao producent spominje se i Brian Grazer iz velike filmske i televizijske produkcijske kompanije Imagine Entertainment.

Za film "Goodfellas" (1990.) Pileggi je zaradio nominaciju za nagradu Oscar, a redatelju Martinu Scorseseu pridružio se i pet godina kasnije na scenariju za "Casino".

Terence Winter osvojio je četiri Emmyja za svoj rad na seriji "The Sopranos", dok je za "Boardwalk Empire" zaradio još dvije nominacije. Također je bio nominiran za Oscara, i to za scenarij filma "The Wolf of Wall Street", iz 2013. godine. Uz to što je zaposlen na novoj mafijaškoj seriji, Winter ujedno radi i na novoj HBO-ovoj policijskoj drami čija je radnja smještena u svijet Batmana iz nadolazećeg filma Matta Reevesa. D.Miklić
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

Najčitanije iz rubrike