Regija
JAVNA PRIZNANJA OPĆINE PETRIJEVCI

Nagrade zaslužnima uručene naknadno
Objavljeno 2. kolovoza, 2020.
PETRIJEVCI - Kako se zbog nepovoljne epidemiološke situacije na Dan općine Petrijevci, 17. travnja, nisu mogla održati događanja koja se priređuju tom prilikom, u Općini su odlučili na ovotjednoj sjednici Općinskog vijeća uručiti nagrade dobitnicima javnih priznanja.

Na prijedlog KUD-a Nikola Šubić Zrinski, Grb općine Petrijevci dobila je Snježana Jung za dugogodišnji aktivni rad u kulturnom i društvenom životu općine. Ona je od djetinjstva aktivna u kulturno-umjetničkom životu Petrijevaca, članica je KUD-a od 1976. godine, dok je društvo nosilo naziv KUD Vladimir Nazor. Aktivno djeluje u KUD-u i danas, članica je folklorne i dramske sekcije.

Javno priznanje Općine za gospodarski razvitak dobio je Drago Kardum. Nakon što je proveo pet godina radeći u Njemačkoj, odlučio se vratiti te 1992. godine osniva tvrtku Drava d.o.o. Petrijevci, za komunalne usluge koja je tijekom godina svoje usluge pružala stanovnicima općine Petrijevci, ali i Općine Bizovac. Drago Kardum posljednjeg je dana prošle godine otišao u mirovinu, a vlasništvo nad tvrtkom predao je Luki Stojakoviću.

Plaketu Grb općine dobila je Zdenka Vukadin za dugogodišnji rad u osnovnoj školi. Dužnost ravnateljice u školi obnašala je 28 godina, do 31. kolovoza 2019., nakon čega odlazi u mirovinu s 45 godina radnog staža.

Isto priznanje dodijeljeno je i Darku Tačkoviću za doprinos razvoju vatrogastva. Član je DVD-a Petrijevci punih pola stoljeća, na čijem je čelu od 2001. godine.

Obnaša funkciju potpredsjednika Vatrogasne zajednice Grada Valpova i Općine Petrijevci. L.A.
Možda ste propustili...

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

Najčitanije iz rubrike