Osijek
INSTITUT ZA MIGRACIJE I NARODNOSTI

Stručna konferencija u Zagrebu i Osijeku
Objavljeno 3. kolovoza, 2020.
Institut za migracije i narodnosti poziva na međunarodno znanstveno-stručnu konferenciju Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država (2) koja će se održati od 9. do 11. prosinca 2020. u Zagrebu i u Osijeku. Inicijator i organizator skupa je Institut za migracije i narodnosti (IMIN), znanstveno-istraživačka institucija s najdužim stažem u Republici Hrvatskoj, a i u širem okruženju u istraživanju unutarnjih i vanjskih migracija, nacionalnih manjina i hrvatske dijaspore.

Do sada potvrđeni suorganizatori konferencije su: Ekonomski fakultet Zagreb, Ekonomski fakultet u Osijeku, Institut za javne financije, Libertas međunarodno sveučilište, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment Veleučilište VERN, Europska poslovna škola Zagreb, Fakultet hrvatskih studija, Matica iseljenika, Inštitut za narodnostna vprašanja, Filozofski fakultet u Nišu. Uz navedene institucije načelno je prihvaćena i suorganizacija Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Udruge Hrvata Bosne i Hercegovine “Prsten”.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane znanstvenike i stručnjake u Republici Hrvatskoj, hrvatskoj dijaspori, kao i znanstvenike i stručnjake u regiji i svijetu da se prijave na konferenciju i da svojim radovima pridonesu razvoju znanosti i struke iz područja konferencije, kao i rješavanju aktualnih izazova.

Konferencija će se održati 9. i 10. prosinca, 2020. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Trg Johna F. Kennedyja 6, te 11. prosinca, 2020. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7. I. Alilović
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike