Osijek
GPP AUTOBUSI

Duža linija do Josipovca
Objavljeno 30. srpnja, 2020.
GPP obavještava korisnike javnog gradskog prijevoza da se od ponedjeljka, 3. kolovoza, produžuje autobusna linija 5: Josipovac - Gajev trg - Bijelo Brdo, do novog autobusnog okretišta u Josipovcu.

Zbog izgradnje tri nove autobusne stanice i novog autobusnog okretišta u Josipovcu, u Osječkoj i Gupčevoj ulici, GPP će iz smjera Osijeka izmijeniti trasu prometovanja tako da će autobus prometovati do Gupčeve ulice ustaljenom trasom, zatim lijevo Osječkom ulicom (novo stajalište: Osječka 184) sve do novog autobusnog okretišta (neposredno iza vile Ivanić). Povratak iz Josipovca bit će uređen tako da će se autobus kretati Osječkom ulicom s novog autobusnog okretišta (novo stajalište: Osječka 157), zatim desno u Gupčevu ulicu (novo stajalište u Gupčevoj), potom skreće lijevo u Bizovačku ulicu, desno u Osječku ulicu, te se dalje kreće ustaljenom trasom u smjeru Osijeka.

Zbog produženja linije doći će i do manjih korekcija polaznih vremena iz Josipovca za Osijek, a korigirana vremena moći će se preuzeti s mrežnih stranica GPP-a od 2. kolovoza 2020. www.gpp-osijek.com kao i na stanicama koje su opremljene infopanoima. I.A.
3.

kolovoza produžuje se linija Josipovac - Gajev trg - Bijelo Brdo
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NEUGODAN MIRIS S FARMI

Zbog smrada su se nosile maske i na otvorenome

2

PONOVNO U PRODAJI DRŽAVNI STANOVI I U OSIJEKU

Nove vlasnike traži veliki stan u središtu grada i šest potleušica

3

ZAŠTITNA ĆE OGRADA DIJELOM OSTATI

Asfaltirana šetnica uz novo pristanište