Mozaik
NAJBEZBRIŽNIJI DALMATINSKI BREND

FOTO: Za najveću plažu Hrvatske do ove godine niste čuli, ali na njoj je preko 19.000 ručnika
Objavljeno 30. srpnja, 2020.

Na novo normalno stručnjaci upozoravaju od početka godine. Na rad od doma i nošenje maski ljudi su se više manje navikli, ali što s putovanjem?

Pipi, najbezbrižniji dalmatinski brend, i ove je godine pokazao da se s boli me Pipi stanjem uma ljeto kao u Dalmaciji može iskusiti u bilo kojem dijelu Hrvatska. Tako su na njihovoj digitalnoj plaži cijelu Hrvatsku pretvorili u plažu i na taj način svakome dali priliku da svojim digitalnim ručnikom zauzmu svoje mjesto na plaži.

Apsolutni hit na društvenim mrežama je i glavna nagrada za po 10 najsretnijih svakog tjedna - #bolimePipi Lito2020 paket aranžman.

U paketu se nalazi sve što je potrebno da bi mogao iskusiti ljeto ka’ da si u Dalmaciji.
Morska sol, koja od vode napravi more, bočica s pravim mirisom šumice, školjka koja proizvodi šum mora, i ostali autentični dalmatinski proizvodi.

Na Pipi plaži se do kraja trajanja nagradne igre našlo preko 19.000 ručnika kojima su obožavatelji zauzeli svoja mjesta, bilo to pod suncem ili u debelom hladu. A uz tisuće prijava, na Pipi plaži mogu se naći i tisuće fotografija opuštene ekipe koja živi dalmatinsko ljeto po cijeloj Hrvatskoj. Pogledajte najbolje fotografije, a ostatak na #bolimePipi plaži!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike