Osijek
DJEČJI KREATIVNI CENTAR DOKKICA

U Sretnom dvorištu dječja ekopredstava
Objavljeno 30. srpnja, 2020.
Dječji kreativni centar Dokkica u petak, 31. srpnja u 19 sati poziva djecu i roditelje, suradnike, volontere i prijatelje na predstavljanje novog Sretnog dvorišta Dokkice uz premijeru dječje ekopredstave "Pero i Vlatko - junaci prirode“, Otokara Keršovanija 4.

Inicijativa za stvaranje predstave kao i tekst predstave rezultat je suradnje i kreativnog klika Ane Škaro, dramske pedagoginje i stručne suradnice Dokkice i Ines Novak, predsjednice Dokkice, a sama predstava rezultat timskog rada studenata Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku Nine Vidan, Filipa Severa, Nikole Radoša, Kristine Tokić i glazbenika te glazbenog edukatora, voditelja glazbenih radionica u Dokkici, Marijana Jovičića koji potpisuje glazbu. Ekipi se pridružila i Ana Marguš, koja je pomogla u izradi rekvizita.

Zahvaljujući projektu “Učenje u zajednici”, financiranog sredstvima Ureda za udruge Vlade RH u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje u dvorištu Dokkice predstavit ćemo kućicu učionicu na otvorenom, koja će poslužiti za provedbu radionica na svježem zraku. I.A.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana