Tehno
U HRVATSKOJ

Huawei MateBook prijenosna računala
Objavljeno 24. srpnja, 2020.
Huaweijeva prijenosna računala MateBook serije – X Pro 2020, 13 2020, D14 i D15, dostupna su u Hrvatskoj, a lansiranjem prijenosnih računala, Huawei je zaokružio ekosustav svojih proizvoda u Hrvatskoj. Kupci koji do 9. kolovoza ili do isteka zaliha kod prodajnih partnera odaberu MateBook X Pro 2020 na dar će dobiti Huawei P40 pametni telefon, ruksak i bežični miš, uz MateBook 13 na dar se dobiva P40 lite, ruksak i bežični miš, a uz računala iz MateBook D serije dolazi Huawei P40 lite E, ruksak i bežični miš.


Zahvaljujući već dobro poznatoj funkciji Huawei Share, na prijenosnicima je omogućena Multiscreen Collaboration opcija za suradnju više zaslona. Istovremeno, vanjski uređaji kao što su tipkovnica, kamera, mikrofon i miš sada mogu biti korišteni kao periferni uređaji pametnog telefona. U takvim okolnostima laptopi mogu dijeliti s telefonom naprednije aplikacije, unapređujući iskustvo poslovnog korištenja uređaja.


„Posvećeni smo kupcima u Hrvatskoj i izrazito smo ponosni na zaokruživanje ekosustava Huaweijevih proizvoda na lokalnom tržištu. Prijenosna računala MateBook serije nude širok raspon mogućnosti korisnicima i vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe – od poslovnih korisnika, studenata pa sve do korisnika koji će laptop koristiti kod kuće za svakodnevne zadatke“, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju.


Uvijek težeći skladnosti i besprijekornom dizajnu, Huawei se oslonio na dugogodišnju stručnost u tehnološkom razvoju pametnih telefona i mogućnostima integracije sustava, što je realizirao ultratankim okvirom svojih FullView zaslona. Taj pristup rezultirao je implementacijom velikog zaslona u tanko i malo kućište. M.R.
Na prijenosnicima je omogućena Multiscreen Collaboration opcija za suradnju više zaslona
Možda ste propustili...

UREĐAJI KOJI PARAJU OBLAKE

Ovo su trenutni tech bestselleri!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana