Mozaik
U AKCIJSKOM TRILERU “BULLET TRAIN” U REŽIJI DAVIDA LEITCHA

Brad Pitt na jesen opet u ulozi plaćenog ubojice
Objavljeno 15. srpnja, 2020.
Nakon što je briljirao u prošlogodišnjem ostvarenju Quentina Tarantina "Once Upon a Time... in Hollywood", za što je nagrađen i Oscarom za najboljeg sporednog glumca, čini se da je Brad Pitt napokon pronašao svoj idući projekt. Slavni američki glumac trenutno ništa ne snima zbog pandemije koronavirusa, no već za jesen priprema se za snimanje akcijskog trilera "Bullet Train", prenosi Daily Mail.

Film "Bullet Train" redatelja Davida Leitcha ("John Wick", "Deadpool 2", "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw") adaptacija je romana "Maria Beetle" japanskog autora Kotara Isake, a scenarij bi, uz pomoć Leitcha, trebao napraviti Zak Olkewicz. Radnja knjige smještena je u vlak na putu od Tokija do Morioke, u kojemu se nalazi skupina plaćenih ubojica, a svaki od njih ima različite i kontradiktorne naredbe. U kojem će smjeru ta priča ići u filmu, za sada nije poznato jer je scenarij tek u pripremi, a nije otkriveno koliko će vjerno slijediti originalni materijal.

Sljedeći Pittov angažman trebao je biti u filmu "Babylon" oskarovca Damiena Chazellea, uz Emmu Stone, no studio Paramount produkciju je prebacio tek na 2021. godinu zbog pandemije, tako da jedan od najpopularnijih svjetskih glumaca sada ima dovoljno vremena snimiti još jedan film, a to će očito biti "Bullet Train", u kojemu će utjeloviti profesionalnog ubojicu imena Ladybug. Još nije poznato tko će glumiti ostale plaćene ubojice niti kada bismo ga mogli očekivati u kinima.

Podsjetimo, Pitt je plaćenog ubojicu već glumio u akcijskoj komediji “Mr. & Mrs. Smith” iz 2005., na čijem je setu upoznao bivšu suprugu Angelinu Jolie. D.Miklić
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda