Sport
OSJEČKI TRENERI RAZLIČITO USPJEŠNI

Bivši bijelo-plavi ugrozio Skenderu naslov prvaka
Objavljeno 14. srpnja, 2020.

Zakomplicirala se situacija u Prvoj slovenskoj ligi tri kola prije kraja. U 33. kolu vodeća ljubljanska Olimpija neočekivano je kiksala kod kuće izgubivši od četvrtoplasiranog Aluminija iz Kidričeva sa 1:0. Zanimljivo, jedini pogodak u mreži momčadi koju vodi bivši trener Osijeka Dino Skender postigao je u 26. minuti također bivši bijelo-plavi Mihael Klepač. Bio je to već deveti pogodak Klepača u 24 utakmice u dresu Aluminija, a imao je i pet asistencija.

Gol Klepač

Edini zadetek v Stožicah je s sijajnim volejem dosegel Mihael Klepač. #OLIALU #plts

Posted by Prva liga Telekom Slovenije on Monday, 13 July 2020

Olimpija je i dalje vodeća, ali joj sada prva pratnja više nije Maribor. Momčad Sergeja Jakirovića također je poražena kod kuće, od Celja sa 2:1. Celjani su tom pobjedom stigli na samo bod do ljubljanskih "zmajčeka". Štoviše, u posljednja tri kola imaju puno bolji raspored od Skenderove momčadi. Olimpija, naime, u četvrtak gostuje kod Mure, potom dočekuje Tabor iz Sezane, a u posljednjem kolu gostuje upravo u Celju. S druge strane, Celjani u srijedu dočekuju Triglav i u prilici su već sada, bar 24 sata, biti na prvom mjestu. Prije vjerojatno odlučujućeg ogleda u posljednjem kolu još će igrati kod Rudara.
Kada spominjemo bivše trenere i igrače Osijeka, recimo kako je u Moldaviji Sheriff Zorana Zekića i nakon tri kola na stopostotnom učinku. U 3. kolu svladao je Codru Lozova s čak 6:0. U momčadi Sheriffa od početka susreta igrali su vratar Zvonimir Mikulić te Andrej Lukić i Benedikt Mioč, a Gabrijel Boban dobio je priliku u nastavku susreta. K.L.

Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

EUROPSKO BOKSAČKO PRVENSTVO

Slavonci će u Beogradu imati podršku

Najčitanije iz rubrike