Osijek
AIOS INTEGRATED LAND SYSTEMS

Švicarsko-rumunjski zajednički pothvat s globalnim poslovanjem u području upravljanja zemljištem otvara sjedište u Osijeku!
Objavljeno 13. srpnja, 2020.

Rumunjsko društvo Trencadis Corp i švicarski GeoZone udružili su snage kako bi osnovali AIOS Integrated Land Systems, jedino društvo koje nudi sve usluge upravljanja zemljištem na jednom mjestu.

 

AIOS Integrated Land Systems posjeduje više od četiri desetljeća iskustva u području upravljanja zemljištem, a iza sebe ima niz uspješnih projekata na pet kontinenata, od Australije do Laosa, Etiopije, Rumunjske, Gvatemale i SAD-a.
„GeoZone i Trencadis Corp uspostavili su snažno partnerstvo temeljeno na međusobnom povjerenju i dugogodišnjoj uspješnoj suradnji. Veliko nam je zadovoljstvo osnovati sjedište AIOS-a u Osijeku, budućem tehnološkom središtu Hrvatske.“ - Radu Negulescu, glavni izvršni direktor društva Trencadis Corp i član upravnog odbora društva AIOS.

 

 

Kroz blisku suradnju s vladama diljem svijeta usmjerenu na bolje razumijevanje njihovih potreba, AIOS je razvio jedino integrirano rješenje po modelu „ključ u ruke“ u području upravljanja zemljištem, pri čemu se brine za cjelokupnu opremu i sve procese – od prvog mjerenja zemljišta do trenutka kada njegov vlasnik plati porez na zemljište elektroničkim putem.
Primjena AIOS-ova rješenja vlasnicima zemljišta jamči prethodnu dokumentaciju o vlasništvu na licu mjesta, ubrzanu realizaciju opcija financiranja i smanjenje sporova oko zemljišta do 80%.

Od prikupljanja podataka putem kartiranja u Australiji do integracije u rumunjski državni katastar i terenskih aktivnosti u Ugandi, AIOS-ov tim za pružanje usluga svojim klijentima diljem svijeta osigurava cjelovitu uslugu.

 

„Budući da potječem iz Hrvatske, dugo sam vremena sanjao o pokretanju posla u Osijeku, gradu u kojem sam odrastao. AIOS će preseliti neke od svojih proizvodnih i razvojnih aktivnosti iz Švicarske i Rumunjske kako bi se iskoristile prednosti Osijeka kao novorazvijenog tehnološkog središta. Osim otvaranja novih radnih mjesta, pobrinut ćemo se i oko prijenosa tehnološkog know-howa. Iznimno sam uzbuđen što će neki od proizvoda i usluga koje AIOS pruža u čitavom svijetu vrlo brzo nositi oznaku 'PROIZVEDENO U OSIJEKU, HRVATSKA'“. Dipl.ing. Zdenko Kurtović, vlasnik društva GeoZone i član upravnog odbora društva AIOS.

 

Posjetite www.AIOS.global, internetske stranice jedinog društva koje nudi sve usluge upravljanja zemljištem na jednom mjestu i upoznajte se s našim radom diljem svijeta.

Trencadis je rumunjsko tehnološko društvo spremno za izazove koje nosi budućnost, koje surađuje s vladama kako bi unaprijedilo javni sektor i ljudske živote diljem svijeta.
GeoZone je švicarsko društvo koje djeluje u području razvoja, proizvodnje i distribucije uređaja i usluga mjerenja, kartiranja i bespilotnih letjelica te surađuje s privatnim i javnim sektorima diljem svijeta. (Promo)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike