Sport
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH

Slavonci osvojili odličja u
stolnom tenisu i odbojci
Objavljeno 9. srpnja, 2020.
Kamp Veli Jože u Savudriji ugostio je dvije smjene velike državne završnice Plazma Sportskih igara mladih, a odigrana je završnica u graničaru, atletici, stolnom tenisu i odbojci na pijesku.


Slavonija je opet imala predstavnike na velikom finalu u Savudriji, u kategoriji dječaka 2008. godišta i mlađih Gabrijel Marjanović iz Privlake osvojio je prvo mjesto u stolnom tenisu, a Niko Matić (Nova Gradiška) bio je treći. U uzrastu 2005. i mlađi Norman Pap iz Opatovca zauzeo je drugo mjesto, a Enio Funes iz Nove Gradiške (2002. i mlađi) okitio se naslovom pobjednika. U tom je uzrastu Ivan Lovrić iz Opatovca bio drugi.

U odbojci na pijesku, kao i svake godine, Osječani uzimaju pokale. U kategoriji djevojaka 2005. godišta i mlađih ekipa Osijek bila je druga, a u 2005. godištu osječka ekipa Danilovci također je osvojila srebro.


Nakon državne završnice u Savudriji, drugi dio finala Sportskih igara mladih održat će se u Splitu, sredinom srpnja, kada slijede veliko finale nogometnog Coca-Cola Cupa za dječake i djevojčice. Naime, Plazma Sportske igre od ove godine u suradnji s UEFA-om organiziraju aktivnosti usmjerene na promociju ženskog noogmeta. Odigrat će se i završni Kinder turnir u košarci i odbojci te HEP turnir u rukometu. M. Kokaj
Možda ste propustili...

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

MOK MURSA OSIJEK UOČI ZAVRŠNICE SEZONE

Prekid suradnje s Bratićem, Bogdanović vodi momčad

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana