Tehno
HUAWEI

Globalno natjecanje za developere
Objavljeno 10. srpnja, 2020.
Huawei poziva programere iz cijelog svijeta da sudjeluju u natjecanju za Huawei Mobile Services aplikacije - AppsUp. Cilj događanja je okupiti najbolje programere iz cijelog svijeta, kao i pružiti im platformu kojom će pokazati svoja znanja


U natjecanju AppsUp sudionici će svoje vještine testirati na globalnoj razini koristeći cjelokupan paket alata i resursa koji su dostupni preko Huawei Mobile Services (HMS) i HMS Corea za stvaranje i razvoj inovativnih aplikacija koje omogućuju korisnicima lakšu navigaciju u svakodnevnom životu. Pet regionalnih događaja održat će se u Kini, azijsko-pacifičkoj regiji, Latinskoj Americi, Europi, na Bliskom istoku i u Africi, a posljednji će se događaj uživo prenositi online u rujnu.


"Rad sa zajednicom developera u Huaweiju nam je izrazito važan, a posebno smo ponosni na rast koji je AppGallery ostvario kako globalno tako i lokalno. Kako bismo dodatno potaknuli talentirane developere da razvijaju svoje ideje, pokrenuli smo Huawei AppsUp natjecanje na kojemu im se otvara prilika za globalni uspjeh. Drago nam je što u AppGallery iz dana u dan pristižu nove aplikacije, pogotovo one lokalne, a valja istaknuti da smo hrvatskim korisnicima osigurali pristup mobilnim aplikacijama pet najvećih banaka", istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga za Hrvatsku i Sloveniju.


Natječaj nudi talentiranim programerima priliku da osvoje novčane nagrade u iznosu do 20.000 USD s ukupnim nagradnim fondom od milijun USD. Osim novčanih nagrada, finalisti će također promovirati svoju aplikaciju na Huawei AppGallery, s time da će biti dostupna stotinama milijuna korisnika uređaja iz više od 170 zemalja.


Uspješni natjecatelji također će imati koristi od Huaweijevih sredstava za promociju na trgovini AppGallery. M.R.
Natječaj nudi talentiranim programerima priliku da osvoje novčane nagrade u iznosu do 20.000 USD
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike