TvObzor
PRVI OSJEĆAJ - NOVI FRANKIN HIT-SINGL

Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav
Objavljeno 10. srpnja, 2020.

Novi ljetni hit-singl hrvatske pop-zvijezde Franke “Prvi osjećaj” moderne je, zanimljive plesne produkcije, a izlazi iz radionice provjerenih autora Branimira Mihaljevića i Nene Ninčevića. Nakon što je pjesma “Sve dok sanjaš” postala hitom godine nagrade Cesarica i obilježila 2019. godinu, vjerujemo da će i “Prvi osjećaj” obilježiti ljeto 2020.

“Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav... Ljeto službeno počinje i vrijeme je za zabavu! Zaista vjerujem kako smo svi žedni takvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! ‘Prvi osjećaj’ je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, jedva čekam da ju ljudi čuju, prihvate i da bude na njihovim ljetnim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!” izjavila je Franka.

Franka je za novi singl pripremila i zanimljivo vizualno iznenađenje, potpuno drukčiji, moderan i plesni videospot za koji su zaslužni Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Franka ima i poruku za obožavatelje: “Nadam se da će plesni koraci i ritam iz spota postati dio vaših tuluma, TikTok videa, Instagram objava i zabavnih videa koje ću sa zadovoljstvom pogledati i nagraditi!”

Izlaskom pjesme “Prvi osjećaj” bližimo se završetku Frankina drugog studijskog albuma, koji najavljuje za kraj godine.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike