Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

Quart caffe i Lovački rog gledateljima su priuštili užitak i vrhunsku dramatiku
Objavljeno 9. srpnja, 2020.
Utakmice nokaut-faze 17. malonogometnog turnira Tri kornera penal potpuno opravdavaju očekivanja sve brojnijih gledatelja na igralištu SD-a Olimpija, na Zelenom polju. Zaštitni znak većine susreta je neizvjesnost, a neki od njih se pretvore i u prave sportske drame. Upravo jednu takvu utakmicu odigrali su Quart caffe i Lovački rog. Sudar mladosti (Quart caffe) i iskustva (Lovački rog) publici je donio vrhunski doživljaj. Ne baš po kvaliteti igre, ali po zapletu i raspletu svakako. Bio je to susret osmine finala u seniorskoj konkurenciji iako gotovo cijela momčad Lovačkog roga po godinama pripada u veteranski turnir. Do nekih osam minuta prije kraja ništa nije upućivalo na dramu koja će se dogoditi u završnici. Quart caffe imao je laganih 4:1 i trebao je samo rutinski obaviti posao do kraja. No "stare kosti" iz Lovačkog roga nisu se imale namjeru tako lako predati. Prvo su iz "šesterca" smanjile na 4:2, pa ubrzo iz igre na 4:3, a u posljednjih pet minuta odlučile su uvesti igrača-vratara, a taj je pritisak plodom urodio pola minute prije kraja, kada je Quart caffe napravio deveti korner i treći penal na utakmici. Njega je, kao i prethodna dva, sigurno realizirao Alen Pribisalić i utakmicu odveo u rulet šesteraca. I baš je u utakmici s penala nepogrešivi Pribisalić bio jedan od dva igrača Lovačkog roga koji nije bio precizan pa je Quart caffe na kraju iz te lude utakmice izišao kao putnik u četvrtfinale. Nakon takvog susreta svi ostali bili su "kamilica", iako je u još dvije seniorske utakmice bilo napeto i neizvjesno. Sigurnost je sa 2:1 svladala Ravlić trans, a Projektantski ured Energis izdržao je sve nalete Saponije (i oni su pokušavali s igračem-vratarom) i minimalnom pobjedom, 1:0, izborio plasman u daljnje natjecanje. Najmirnija bila je posljednja utakmica večeri, između Kroko travel sporta i Juga II, koju je Kroko travel sport, u čijim redovima igra nekolicina igrača povratnika u prvoligaško društvo Osijeka, slavio s lakih 5:2.
Neizvjesnosti nije nedostajalo ni u mlađim kategorijama. Kod početnika jedan je pogodak odlučio u oba četvrtfinalna susreta koja su bila na rasporedu. Osječki taxi svladao je The Black room, a Pekarnica Uvijek friško momčad Elektre. U kategoriji starijih pionira slična priča. Anmerican bar Dollar je nakon velike borbe svladao NK Vitez (2:1), a u susretu M caffe - Caffe bar Onyx Čepin o putniku u polufinale odlučivali su šesterci, a sreća se osmjehnula čepinskoj momčadi. D.Keler
REZULTATI
POČETNICI - ČETVRTFINALE

Osječki taxi - The Black room 1:0

Elektra - Pekarnica Uvijek friško Čepin 0:1

STARIJI PIONIRI - ČETVRTFINALE

American bar Dollar - NK Vitez 2:1

M caffe - Caffe bar Onyx čepin 3:4 (1:1)

SENIORI - OSMINA FINALA

Ravlić trans - Sigurnost 1:2

Quart caffe - Lovački rog 8:7(4:4)

Saponia - Projektantski ured Energis 0:1

Kroko sport travel - Jug II 5:2
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
18.30: Perfect team - Osječki taxi, 18.55: Pekarnica Uvijek friško Čepin - La Gondola (početnici - polufinale), 19.20: Limunčići - pobjednik Rossoneri/Caffe 5 Gravia, 19.55: pobjdnik Bicikli Jakovčević/Caffe bar Porto Bricking - Auto Baranja Skripta (veterani - polufinale), 20.30: Quart caffe - Osječko Crni radler, 21.05: D.G.O. - Caffe bar Exclusive (seniori - četvrtfinale)
Možda ste propustili...

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

NOVA TRI BODA NA KONTU LIDERA

Zrinski nije zabio pogodak, ali je pobijedio

Najčitanije iz rubrike