Mozaik
GLUMAC NA SUDU U LONDONU TUŽI TABLOID ZBOG KLEVETE

Depp: Amber me tukla i
obavljala nuždu na krevetu
Objavljeno 8. srpnja, 2020.
Johnny Depp i njegova bivša supruga jučer su se drugi put pojavili na londonskom sudu u parnici koju glumac vodi protiv tabloida "The Sun" zbog klevete da je obiteljski zlostavljač i tvrdeći da su tvrdnje koje je taj list objavio "bolesne i posve neistinite". Suđenje je glavna tema svih britanskih medija, koji bilježe svaku riječ s celebrity suđenja. Prvog dana Depp je izjavio kako je odlučio razvesti se od Heard nakon što je "iz šale" obavila veliku nuždu na njihovu bračnom krevetu te je porekao da ju je udario i dodao kako ga je ona zlostavljala kroz cijeli brak. Odvjetnici su za glumca imali niz vrlo detaljnih pitanja o njegovu uzimanju droga, alkoholizmu i navodnim nasilnim ispadima kao i odnosu sa ženama. Njegov odvjetnik David Sherborne rekao je kako je članak u "The Sunu" iznio "vrlo ozbiljne okrivljujuće navode" protiv Deppa optuživši ga za niz napada na Heard te nanošenje ozljeda zbog kojih se "ona bojala za svoj život". Rekao je kako se radi o lažima te kako Depp nije bio nasilan prema supruzi, nego ona prema njemu, te se on često morao braniti. Detaljno je opisao brojne situacije kad ga je Heard verbalno ponižavala i nasrtala na njega, posebice za vrijeme privatnih letova. Jednom prilikom ga je izudarala šakama, pa je pobjegao i spavao u zaključanom avionskom zahodu ostatak leta. Iako je ovo bilo uobičajeno, Depp tvrdi kako je vrhunac doživio u Australiji 2015. kad ga je supruga gađala dvjema bocama votke i pri tome je ostao bez prsta na ruci, a potom mu je ugasila cigaretu na obrazu.


Za vrijeme ispitivanja Depp je optužio Heard da je "proračunata, narcisisitička sociopatkinja koja se udala za njega kako bi pogurala svoju karijeru". Dodao je kako je jednom čuo kako ga zaštitaru opisuje kao "debelog starca" i da ne zna zašto se udala za njega. Inzistirao je kako nikad nije bio nasilan prema njoj, iako je od djetinjstva uzimao droge. Kao dijete Depp je bio zlostavljan i imao užasne obiteljske uvjete, pa je već s 11 godina krao majci lijekove za smirenje. Poslije se u životu drogom i alkoholom "nosio protiv boli". Priznao je kako je uzimao drogu i sa svojim prijateljima Marilynom Mansonom i Paulom Bettanyjem te se prisjetio smrti Rivera Phoenixa u njegovu klubu koji je držao u West Hollywoodu. Pričao je o razbijanju hotelske sobe 1994. dok je bio s Kate Moss te napadu na fotografa 1999. kad je branio trudnu Vanessu Paradis. Priznao je kako je mjesečno znao potrošiti 24.000 funti na vino i otkrio kako mu je Elton John pomogao da se izliječi od ovisnosti.
Njegov je odvjetnik naveo kako je Amber Heard imala dvije izvanbračne afere, s Elonom Muskom i Jamesom Francom. Suđenje se nastavlja. T.Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa