Osijek
U OKVIRU AKCIJE “ZDRAVKO JE KRENUO”

Vodena avantura i vježbe u prirodi
Objavljeno 8. srpnja, 2020.
U okviru akcije "Zdravko je krenuo" Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka organizira "Zdravkovu vodenu avanturu" za polaznike dječjeg sportskog kampa "Srednjika" u petak, 10. srpnja 2020., na Gradskim bazenima u Osijeku u vremenu od 13.30 do 15 sati.

Dan poslije, u subotu, 11. srpnja 2020., u Perivoju kralja Tomislava (okupljanje kod Veslačkog kluba "Iktus", sa strane parka) s početkom u 8.30 GSSR "Sport za sve" organizira "Zdravkov biatlon" - vježbe u prirodi koje uključuju i nordijsko hodanje.

"I ovaj je program prava poslastica, i to ne samo za starije građane, kako to obično prvo pomislimo, već i za sve dobi. Od početka do kraja programa bit ćete u rukama naših stručnih voditelja koji će se pobrinuti da nakon vježbanja u prirodi naučite i osnove hodanja s nordijskim štapovima, dobro se zabavite i možda ovaj oblik sportske rekreacije uključite u svoju svakodnevicu", ističu organizatori i pozivaju građane da se odazovu u što većem broju. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike