Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

U finale limača ušla i Olimpija next car
Objavljeno 7. srpnja, 2020.
Na malonogometnom turniru Tri kornera penal poznat je prvi finalni par. U najmlađoj kategoriji, limačima, do borbe za naslov stigla je Olimpija next car, kojoj je u polufinalu bio dovoljan samo jedan pogodak za minimalno slavlje protiv Murse te se tako pridružila Donjem gradu, koji je ranije izborio finale. U polufinale kod mlađih pionira plasirali su se Truck servis Buzina Vuka i Mursa. "Serviseri" su s 2:1 izbacili VIšnjevac 2020, zahvaljujući pogotku Bernarda Bekavca (17), dok su "mursaši" golovima Davida Ravnjaka (3) i Leona Ileša (10) s 2:0 bili bolji od Lega. U kategoriji starijih pionira odigran je jedan susret osmine finala u kojem je M-caffe s 3:0 nadvisio MB Auto Tenja te se tako plasirao među osam najboljih momčadi turnira.
Kod seniora na rasporedu su bili dvoboji šesnaestine finala u kojima nije nedostajalo neizvjesnosti. Najviše ju je vjerojatno bilo u ogledu Lukende transporta i Sigurnosti-Unterstadta u kojem su potonji slavili 2:1, a svi su pogodci postignuti u posljednjih deset minuta. Mreže su mirovale do 21. minute kada je Josip Nižić donio prednost Sigurnosti-Unterstadtu, u 27. je izjednačio Josip Krpata, no u sljedećoj je minuti Nižić zabio i svoji drugi pogodak, realiziravši šesterac te tako odveo svoju momčad u osminu finala. Napeto je bilo i u dvoboju Lovačkog roga i Sygme, koji je pripao "lovcima" 3:1, ali je i tu konačna potvrda stigla u samoj završnici. Marin Runtić (11) donio je prednost Lovačkom rogu, koju je u drugom dijelu poništio Ivica Gogić (22), da bi potom prolaz "lovcima" donijeli Alen Pribisalić iz šesterca (23) i još jednom Runtić (30). S dva razlike pobijedila je i Mursa V.B.K. koja je izbacila American bar Dollar pogodcima Stjepana Šimičića (15-6m) i Ivana Mihaljevića (24). S najmanje stresa prvu prepreku u nokaut-fazi preskočio je Projektantski ured Energys koji je golovima Andreja Štetića (11-6m), Krešimira Lešića (13) i Zvoneta Bošnjakovića (18) početkom drugog poluvremena imao visokih 3:0 protiv Tempa, čiji je poraz ublažio Vedran Toman (26-6m). G. Roguljić
Rezultati
LIMAČI

Olimpija next car - Mursa 1:0 (polufinale)

POČETNICI

Elektra - Metalac 2:0

MLAĐI PIONIRI

Višnjevac 2020 - Truck servis Buzina Vuka 1:2, Mursa - Lege 2:0 (četvrtfinale)

STARIJI PIONIRI

M-caffe - MB Auto Tenja 3:0 (osmina finala)

SENIORI

American bar Dollar - Mursa V.B.K. 0:2, Lukenda transport - Sigurnost-Unterstadt 1:2, Lovački rog - Sygma 3:1, Projektantski ured Energys - Tempo 3:1 (šesnaestina finala)
Današnji raspored
18.00: Osječki taxi - The black room, 18.25: Elektra - Pekarnica Uvijek friško Čepin (početnici, četvrtfinale), 18.50: American bar Dollar - NK Vitez, 19.15: M-caffe - CB Onyx Čepin (stariji pioniri, četvrtfinale), 19.40: Ravlić trans - Sigurnost, 20.15: Quart caffe - Lovački rog, 20.50: Saponia - Projektantski ured Energys, 21.25: Kroko sport travel - TD Auto/DGO (seniori, osmina finala).
Možda ste propustili...

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

Najčitanije iz rubrike