Sport
JOVIĆEVIĆ SE NIJE DUGO ZADRŽAO NA KLUPI DINAMA

U Maksimiru nisu mogli prijeći preko Rujevice
Objavljeno 6. srpnja, 2020.
Igor Jovićević više nije trener Dinama. Dan nakon poraza od Rijeke na Rujevici (2:0) iz Maksimira je objavljeno kako je Dinamo sporazumno raskinuo ugovor s trenerom, koji se eto nije dugo zadržao na klupi prve modre momčadi. Jovićević je na nju sjeo 22. travnja nakon što se klub sukobio s Nenadom Bjelicom, međutim Zagrepčani nakon koronastanke ne igraju ništa posebno, a ceh je platio trener. Jovićević je vodio prvu momčad Dinama u sedam kola i ostvario tri pobjede, dva remija i dva poraza.


- Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu - poručio je Jovićević.


Još nije poznato tko će zasjesti na modru klupu, a sportski direktor Dinama Zoran Mamić odlazak Jovićevića komentirao je:

- Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. I. Li.

Najčitanije iz rubrike