Tehno
PLAYSTATION PLUS

Llista igara za srpanj
Objavljeno 3. srpnja, 2020.
Na službenom PlayStation blogu objavljena je lista besplatnih igara koje PlayStation Plus pretplatnici mogu očekivati od 7. srpnja 2020. godine, od ovog tjedna moći će zaigrati NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Erica


Što se tiče vrijednosti ovih igara, originalna cijena za NBA 2K20 iznosi 449,00 kuna, dok je Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration dostupan po cijeni od 199,00 kuna. Što se tiče igre Erica, njezina cijena je 74,00 kune.


PlayStation Plus mjesečna je pretplata koja je do kraja prošle godine bilježila više od 38 milijuna pretplatnika, a nudi pristup multiplayer segmentima igara, besplatnim igrama i ekskluzivnim popustima na PlayStation Storeu.Igre za PS Plus pretplatnike, dostupne od 7. srpnja do 3. kolovoza.NBA 2K razvio se u mnogo više od košarkaške simulacije. NBA 2K20 platforma i otvoreni svijet Neighborhooda okuplja igrače i ljubitelje košarke* i postavlja trendove u košarkaškoj kulturi. U Rise of the Tomb Raider, Lara otkriva drevnu tajnu zbog koje postaje meta nemilosrdne organizacije poznate kao Trinity. Tijekom potrage za snažnim i traženim artefaktom koje ne smije pasti u ruke organizacije Trinity, trag ju vodi do legende o Izgubljenom gradu Kitezhu. Dok kreće u Sibir na uzbudljivu ekspediciju, Lara zna da mora stići do izgubljenog grada i njegovih skrivenih tajni prije organizacije Trinity. Zakoračite u opasan svijet podzemlja u Erici za PS4 u kojem sami sudjelujete u igri i kontrolirate akciju. Postanite Erica, djevojka koju muče noćne more o ubojstvu oca. Budući da su traumatični događaji iz njezinoga djetinjstva ponovno u centru pozornosti zbog mučnih novih tragova, na vama je da otkrijete šokantnu istinu.Kasnije ovog tjedna PlayStation će objaviti besplatnu temu za PS4 kako bi proslavili 10 godina PS Plus-a. Tema će biti dostupna u trgovini PlayStation Store ograničeno vrijeme pa obratite pozornost.M.R.
Najčitanije iz rubrike