Mozaik
MALO JE REĆI DA JE OVAJ ČOVJEK SRETNIK

Drugi put u tri godine ostrugao 4 mil. dolara
Objavljeno 29. lipnja, 2020.
Pedesetogodišnji Amerikanac je nakon prvog dobitka otišao u mirovinu, a sada je opet kupio srećku, i opet je pogodio

Što učiniti kad osvojite na lutriji četiri milijuna dolara? Amerikanac Mark Clark zna odgovor - kupite novu srećku i osvojite - još četiri milijuna dolara!


- Kada igrate lutriju, i ne mislite da ćete u nekom trenutku osvojiti višemilijunski iznos, a definitivno ne pomišljate na to da će vam se posrećiti dvaput - kazao je Mark Clark iz South Rockwooda u američkoj državi Michiganu nakon svojega posljednjeg dobitka, u lipnju. "Ma teško mi je uopće riječima izraziti kako se osjećam." Clark je pedesetogodišnjak, a sreća ga je prvi put pogledala prije tri godine, piše CNN. U to je vrijeme radio na benzinskoj postaji u Hudsonu, u državi Michigan. Kupio je srećku i ostrugao barkod. Ondje je pisalo da se obrati službenici na prodajnome mjestu, što je i učinio. "Dok smo razgovarali, ona je ostrugala ostatak srećke, a potom me šokirano pogledala i kazala: Mark, upravo si osvojio četiri milijuna dolara!" ispripovijedao je.


Otišao je do roditelja da bi s njima podijelio sretnu vijest, a ubrzo potom se umirovio. Nedavno je umirovljenik Clark ponovno odlučio kupiti instant-lutriju. Ostrugao ju je, javio se na šalter i... ponovno šok - nova četiri milijuna dolara. "Srećku sam ostrugao kovanicom koju mi je dao tata prije desetak godina. Prije godinu dana sam je bio izgubio, no uspio sam je pronaći u kući. Možda je to moj sretni novčić", kazao je za glasilo Michigan Lotteryja.
Clark kaže da će se vratiti mirnom načinu života kakav je vodio i dosad. "Mirovina i pecanje, to je to. Puno lijepog vremena koje ću i dalje provoditi sa sinom i s obitelji. Na pecanje odlazim s ocem. To nam je obojici drag hobi", rekao je skromni dvostruki dobitnik osam milijuna dolara.


Milan Bugarić
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

Najčitanije iz rubrike