Sport
PONOVNO U ITALIJI

Mario Mandžukić bi mogao u Milan
Objavljeno 25. lipnja, 2020.
Nekadašnji kapetan Juventusa Alessandro Del Piero prije nekoliko dana kazao je kako je “stara dama” napravila veliku pogrešku pustivši Marija Mandžukića.

- Ja bih takvog igrača zadržao zauvijek. No, Juventus nije mislio tako, i to je pogreška. Danas nemaju takvoga igrača - bio je jasan Del Piero.

Ali bivši hrvatski nogometni reprezentativac uskoro bi se mogao vratiti u Italiju, ali ne u Torino, nego u velikog rivala Milan.

Mandžukić je od ljeta 2015. bio nezamjenjivi prvotimac te ljubimac navijača Juventusa, ali dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija umjesto Massimiliana Allegrija, stvari su se promijenile i 34-godišnjak je postao - višak. Mario je tada otišao u katarski klub Al-Duhail s kojim ima ugovor do lipnja 2021. godine, no sve se glasnije spominje kako bi ovoga ljeta mogao napustiti Katar i ponovno zaigrati u Serie A.

Talijanske novine jučer su se raspisale kako se nešto kuha na relaciji Mandžukić - Milan, “rossoneri” bi ga rado doveli umjesto Zlatana Ibrahimovića koji je najavio da ovo ljeto sigurno odlazi sa San Sira.

Mandžo za sada šuti, ali je poznata njegova želja za povratkom u Europu. Hoće li to biti Italija, ili pak Turska, a gdje su za njega itekako zainteresirani velikani Fenerbahče i Galatasaray, moglo bi se znati uskoro. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike