Tehno
AKCIJA TRAJE DO 28. LIPNJA

Samsung i Sport Vision donose velike popuste za kupnju uređaja
Objavljeno 19. lipnja, 2020.
Kupnjom jednog od popularnih Samsung Galaxy uređaja moguće je ostvariti popuste i do 1000 kuna za šoping u Sport Vision, Extra Sports ili Buzz trgovinama, akcija traje od 8. do 28. lipnja 2020.

Tako je kupnjom jednog od popularnih Samsung Galaxy uređaja S20, S20+, S20 Ultra, Note 10, Note 10+, Fold ili Z Flip moguće ostvariti popuste i do 1000 kuna za šoping u Sport Vision, Extra Sports ili Buzz trgovinama. Priliku za povoljniju kupnju kvalitetnog sportskog komada odjeće ili obuće u navedenim će trgovinama imati i svi koji se odluče za jedan od sljedećih Samsung Galaxy modela – S10 Lite, N10 Lite S10, S10+, S10e, Xcover Pro, A71, A51 ili A41 jer će kupnjom pametnog telefona uštedjeti do 300 kuna.

Samsung je na tržištu prepoznat po premium uređajima koje karakteriziraju vrhunska tehnologija, napredne kamere i jedinstveni zasloni. Stoga, iskoristite ovu jedinstvenu priliku, nabavite novi uređaj i dočekajte ljeto spremni u novom sportskom outfitu. Sve što je potrebno je registrirati se na Samsung Members aplikaciju na novom Galaxy uređaju. Više o promociji doznajte na https://www.samsung.com/hr/offer/samsung-i-sportvision-ljeto/. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike