Regija
NA STADIONU ĐAKOVO ZAVRŠEN VRIJEDAN PROJEKT ZA NK ĐAKOVO CROATIA

Dobili malonogometni teren s umjetnom travom
Objavljeno 4. lipnja, 2020.
ĐAKOVO

Na stadionu Đakovo otvoreno je malonogometno igralište NK Đakovo Croatia, koje je, nakon postavljanja podloge od umjetne trave i uređenja prostorija kluba, u novom ruhu. Među 22 je projekta koja je Središnji državni ured za šport sufinancirao preko javnog poziva za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina. Vrijednost mu je 998.000, a SDUŠ ga je sufinancirao s 484.400 kuna.

Primopredaji igrališta nazočili su predstavnici SDUŠ-a, predvođeni zamjenikom državnog tajnika Krešimirom Šamijom, gradonačelnik Marin Mandarić, predstavnici kluba, nadzora i izvođača. "Iznimno nas veseli što je Đakovo dobilo prekrasno igralište, koje će pridonijeti da se što veći broj djece i mladih bavi sportom. U mandatu ove vlade, a sukladno s Programom Vlade RH 2016. - 2020. i ciljevima Nacionalnog programa športa 2019. - 2026., osigurano je sufinanciranje 25 projekata obnove/izgradnje sportskih objekata u iznosu većem od 20 milijuna kuna", rekao je Šamija.

Pohvalu SDUŠ-a dobila je suradnica na projektu Mirjana Somer za najkvalitetnije završno izvješće među 22 projekta na razini Hrvatske. "Sretni smo što je u Đakovu realiziran jedan ovakav projekt te sam siguran da će privući još veći broj djece", rekao je Mandarić. O radu NK Đakovo Croatia govorio je predsjednik Ivan Mikulić. S.Ž.
Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

Najčitanije iz rubrike