TvObzor
PICKBOX NOW 

Premijera druge sezone napete špijunske serije “Kondor”
Objavljeno 5. lipnja, 2020.

Druga sezona nove špijunske triler-serije "Kondor" (Condor) stigla je na Pickbox NOW. S Maxom Ironsom i Mirom Sorvino u glavnim ulogama, Kondor je napeta i odvažna serija o CIA-inim agentima i uroti koja prijeti milijunima ljudi. Druga sezona suvremene adaptacije popularnog trilera “Three Days of the Condor” iz 1975. godine nestrpljivo se čekala. I napokon je stigla – ekskluzivna premijera čeka vas na Pickbox NOW. Prva sezona sastoji se od 10 epizoda koje su također dostupne na Pickbox NOW – upustite se u špijunsku avanturu i pogledajte cijelu seriju.

Uz mladoga glumca Maxa Ironsa, koji tumači glavni lik Joea Turnera, u Kondoru imamo prilike gledati neke od najboljih glumaca današnjice. Oskarovac William Hurt (A History of Violence, Avengers, Captain America: Civil War) tumači ulogu Boba Partridgea, Joeova zaštitnički nastrojenog tetka koji ga je regrutirao u CIA-u.

Oskarovka Mira Sorvino (Mighty Aphrodite, Human Trafficking) igra Marty Frost, Bobovu bivšu ljubavnicu koja vodi istragu o zločinima za koje je Joe okrivljen. Uz njih, tu je i genijalni Brendan Fraiser (The Mummy Trilogy, George of the Jungle), koji tumači lik Nathana Fowlera. S CIA-inim agentima kao glavnim protagonistima akcije i napetih situacija Kondoru ne nedostaje. Nemoguće je razaznati dobre igrače od onih loših, što dodaje na misterioznosti cijeloj priči. "Ne vjeruj nikomu" krilatica je druge sezone koja donosi još više uzbuđenja i akcije.

U prvom je planu Joe Turner, mladi CIA-in analitičar koji slučajno doznaje za strašan plan koji prijeti životima milijuna ljudi. Turner je idealistički nastrojen milenijac koji se tajno pridružuje CIA-i u nadi da će je reformirati iznutra.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata