TvObzor
YOU’RE ALL I WANT

Nova pjesma benda Cigarettes After Sex
Objavljeno 5. lipnja, 2020.
Pjesma je kronika strasti nove ljubavi te kreativno i emotivno nastavlja tamo gdje je hvaljeni album “Cry” stao

Cigarettes After Sex predstavljaju novu pjesmu “You’re All I Want”, prvi glazbeni uradak benda nakon hvaljenog drugog albuma “Cry”, objavljenog prošle godine za Partisan Records. Pjesma “You’re All I Want” kronika je strasti nove ljubavi te kreativno i emotivno nastavlja tamo gdje je “Cry” stao, ovaj put s neusporedivim intenzitetom i suosjećanjem.

“Pjesma je nastala tijekom snimanja našeg posljednjeg albuma u ljeto 2017. Prve snimke nastale su u dvorištu kuće na Mallorci, gdje smo odsjedali, kasno uvečer, dok je nad nama prijetila ljetna oluja. Gotovo tri godine poslije, nakon što smo se preselili u Los Angeles, napokon sam napisao tekst i ispričao priču o snu ili maštariji koja uključuje moju djevojku i mene. U njoj sam zamijenio uloge i okrenuo priču o tome kako smo se upoznali, zamišljajući pritom slatku budućnost koja bi mogla biti pred nama…”, otkrio je Greg Gonzalez.

Cigarettes After Sex objavili su album “Cry” u listopadu 2019., a najavni singl “Heavenly” do sada ima više od 40 milijuna streamova.

Album donosi temu ljubavi, ljepote i seksualnosti, a uz uspjeh eponimnog prvijenca koji je prodan u više od 600 000 primjeraka, Cigarettes After Sex zaradili su vjernu bazu fanova među kojima su i Taylor Swift, Kylie Jenner, Lana Del Rey, Françoise Hardy, Lily Allen, Busy Philipps te brojni drugi. O njima su u superlativima pisali The Independent, The Guardian, Vice, MOJO, a njihova glazba našla se u popularnim serijama poput “Sluškinjina priča” te reklamama slavne modne kuće Ralph Lauren.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata