Tehno
DONOSIMO PET PODCASTA ZA BEZBRIŽNU UŽIVANCIJU

Od tema za mlade, preko povijesti Beatlesa, sve do detektivki i Harrya Pottera
Objavljeno 5. lipnja, 2020.

Bez obzira na to volimo li povijest, glazbu, knjige ili smo tek u potrazi za zabavom, postoje brojni podcasti koji će nam pružiti lijepe trenutke tijekom dana za sve naše interese i ukuse.

       "Nemoj me"
Podcast je veliki novitet na hrvatskoj sceni, a među prvim osobama koje su postavile taj trend je youtuberica Maša Zibar. U rujnu prošle godine na svojem YouTube kanalu s 86.000 pretplatnika pokrenula je podcast projekt "Nemoj me" namijenjen mladim osobama koje nisu sigurne da su potpuno odrasle. Taj zanimljiv podcast odgovara na pitanje što zapravo osobu čini odraslom te, zajedno s publikom, opisuje današnju okolinu preko svih #nemojme situacija s kojima se kao generacija susrećemo te nudi drukčiju perspektivu gledanja na život uz prigodnu zabavu.

       Beatles City
Za 50. rođendan razlaza međunarodno popularnog benda Beatles ovaj audioprojekt koji provodi Liverpool Echo donosi priče od samog početka benda do uspješnih karijera njegovih članova. U podcastu tako možete čuti privatne priče građana Liverpoola koji su sudjelovali u stvaranju svoje gradske glazbene senzacije, zbog čega ovaj podcast nije samo dosadni dokumentarac. Dapače, dajte si oduška te preslušajte diskografiju ovog legendarnog benda zajedno s podcastom.

       Drunk Women                      Solving Crime
Naravno, podcast nam u ovim vremena može biti i dobar izvor humora! Tako su komičarke Hannah George, Catie Wilkins i Taylor Glenn udružile snage kako bi pronašle odgovore na brojne osobne kriminalne slučajeve i nerazriješene misterije. Uz brojne goste (Joe Lyett, Rachel Parris, Katie Mulgrew, Katherine Ryan), ove detektivke uz dobru čašu vina pružit će vam dnevnu dozu komedije za ljepši dan.

       What To Watch
       on Netflix
Mnogi od nas koriste trenutnu priliku da istraže bogatu ponudu vrhunskih serija i filmova na Netflixu. Ipak, svi znamo da je selekcija zamoran dio, jer u šarolikoj ponudi više vremena potrošimo na sam izbor što gledati nego u uživanciji pred televizorom. Ovaj podcast dat će vam aktualne filmske preporuke uz komentare i objašnjenja, a nakon što pronađete zanimljiv sadržaj, zašto ga ne pogledati u Netflix Ultra HD rezoluciji na svojemu Samsung QLED televizoru?

       The Harry Potter               Series by J. K. Rowling
Velike obožavatelje čarobnjaka Harryja Pottera britanski će glumac Jim Dale svojim odličnim interpretacijama vratiti u mladost pričama iz Hogwartsa. Ovaj podcast koji pruža brojne sate zabave može za djecu biti uvod u magični svijet Harryja i prijatelja, a da pritom uče i engleski jezik! M.Režić

Marin Režić
Najčitanije iz rubrike