Osijek
REDOVNI UPISI

Inicijalni razgovori za upis mališana u vrtiće i jaslice do 17. lipnja
Objavljeno 1. lipnja, 2020.
Dječji vrtić Osijek na svojim je internetskim stranicama objavio raspored za provođenje inicijalnih razgovora veznih uz redovni upis mališana u gradske vrtiće i jaslice za iduću pedagošku godinu. "Prvi dio upisnog postupka, podnošenje zahtjeva za upis s dokumentacijom putem digitalne aplikacije za pedagošku godinu 2020./2021. u Dječji vrtić Osijek završen je. Drugi dio upisnog postupka (inicijalni razgovori) provodimo u upravnoj zgradi Dječjeg vrtića Vijenac, I. Meštrovića 7, 2. kat, u vremenu od 2. lipnja do 17. lipnja, i to prema rasporedu koji je poimence objavljen na našoj internetskoj stranici. U terminu koji je određen za razgovor roditelj je obvezan dovesti dijete. Zbog posebnih epidemioloških uvjeta rada molimo da na inicijalni razgovor s djetetom dođe samo jedan roditelj, da se točno pridržavaju navedenih termina razgovora te da u upravnu zgradu uđu pet minuta prije zakazanog termina zbog dezinficiranja i pranja ruku. Također molimo roditelje da se zbog posebnih uvjeta rada ne zadržavaju u upravnoj zgradi Dječjeg vrtića ni prije ni poslije inicijalnog razgovora", poručuje ravnateljica Dječjeg vrtića Osijek Marija Štambuk Čabaj (na fotografiji).

Iz Uprave DVO-a napominju kako će rezultati upisa biti objavljeni 25. lipnja, na oglasnoj ploči podcentra u koji je dijete upisano. "Nakon toga slijedi treći dio upisnog postupka koji ćemo provoditi također u upravnoj zgradi Dječjeg vrtića, ali u prizemlju zgrade, u vremenu od 6. do 10. srpnja, od 7 do 15 sati, i od 13. do 17. srpnja, od 7 do 17 sati. Molimo roditelje da na upisni postupak dođu u ovim terminima, jer će djeca onih koji do 17. srpnja ne potpišu ugovore i ne plate akontaciju, ostati bez mjesta u vrtiću", poručuje ravnateljica.

Posjetimo, na prvim digitalnim vrtićkim upisima zahtjevi za upis u redovne programe Dječjeg vrtića Osijek predani su za 925 mališana, a slobodnih je mjesta u gradskim vrtićima i jaslicima 790. I. Solar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike