Ekonomija
MOJPOSAO I OVOG TJEDNA DONOSI PREGLED OTVORENIH NATJEČAJA ZA POSAO

U potrazi ste za poslom?
Imamo rješenje!
Objavljeno 29. svibnja, 2020.

Tvrtka Wanted zapošljava Montere suhe gradnje (m/ž) za više projekata u Nizozemskoj. Opis posla podrazumijeva montažu pregradnih zidova i spuštenih stropova te obradu, kitanje i gipsanje knauf ploča, a idealan kandidat posjeduje 2 godine radnog iskustva, poznaje engleski jezik, uživa u timskom radu i ima iskustvo u soboslikarskim poslovima. Novim kolegama nude posao na duži vremenski period, osiguran smještaj u Nizozemskoj i isplatu plaće svaki tjedan. Na oglas se možete prijaviti do 13. lipnja.


Vaše zdravlje moderna je ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem. Kako bi osnažili svoj stručni tim u Slavonskom brodu, u potrazi su za Magistrom farmacije (m/ž) s položenim stručnim ispitom i važećom licencom za samostalni rad. Ako ispunjavate sve tražene uvjete i želite se priključiti njihovu timu, do 3. lipnja im pošaljite svoj životopis.


Simplex je dinamično društvo specijalizirano za montažu dizala,  zapošljavaju 100 zaposlenika te izvršavaju najzahtjevnije zadatke i izazove koje na tržištu postavljaju inozemni naručitelji. Tvrtka zapošljava Projektanta (m/ž), a njihova ponuda uključuje: početnu plaću od 8.000 kuna neto, zaposlenje na neodređeno, mogućnost usavršavanja, rad u ugodnom okruženju te stimulativan sustav nagrađivanja. Zvuči zanimljivo? Javite im se do 9. lipnja.


Želite li raditi u tvrtki koja konstantno raste i razvija se? Želite li kreativnu slobodu, atraktivan ugovor, stimulativno okruženje te iskusne i pristupačne kolege svih struka koje ćete voditi u realizaciji atraktivnih projekata? Prijavite se na oglas za poziciju Arhitekt (m/ž) i postanite dio uspješnog tima Helion Grupe za projektiranje, nadzor i građenje. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s višegodišnjim radnim iskustvom, koji odlično poznaju BIM sustav i cijene timski rad.


Tvrtka PATRIK TERM,  generalni uvoznik za tavanske protupožarne stepenice tvrtke Wellhöfer Treppen GmbH & Co. KG., od svog osnutka 2001. godine bavi se građevinarstvom te prodajom i montiranjem PVC stolarije. Tvrtka zapošljava veći broj Prodajnog predstavnika za PVC stolarije (m/ž) za terenski rad na području cijele Hrvatske. Uz konkurentnu plaću i korištenje službenog vozila, novom kolegi nude i ugovor na neodređeno. Rok za prijavu na oglas ističe 10. srpnja.


Na oglase se možete prijaviti putem MojPosao portala, na adresi: www.moj-posao.net.

Možda ste propustili...

OD POČETKA TRAVNJA DO KRAJA LISTOPADA PLANIRANO OKO 758.000 LETOVA

Španjolski avioprijevoznici povećavaju kapacitete

ZAHVALJUJUĆI ELEKTRIČNIM VOZILIMA

Potražnja za bakrom snažno će porasti

Najčitanije iz rubrike