Osijek
MJESTO KOJE SE OBVEZNO MORA POSJETITI

Terra Negra Country Club - oaza mira i dobrih trenutaka
Objavljeno 29. svibnja, 2020.

Da Slavonija i Baranja imaju mnogo predivnih lokacija znamo odavno, no malo je onih koje nude potpuni doživljaj kao Terra Negra Country Club. Okružen livadom i šumom, na mirnoj lokaciji u Čepinu, nedaleko od Osijeka, mjesto je to za sve željne odmora od svakodnevnoga stresa, mjesto gdje buka nestaje, a dobri trenuci ostaju.

Da je Terra Negra idealan spoj u kojem će svatko pronaći nešto za sebe, potvrđuje i bogata ponuda. Tako je restoran Crna svinja jednako omiljen obiteljima i poslovnim ljudima. Ugodan ambijent pridonosi vrhunskom ugođaju, kao i malom predahu za roditelje, jer se u sklopu restorana nalazi i prekrasna priroda koju najmlađi mogu iskoristiti za razonodu u potpunoj sigurnosti. Priključimo li tome ponudu Terra Negra event rooma nastaje idealno mjesto koje se obvezno mora posjetiti – Terra Negra Country Club.

Na jelovniku restorana Crna svinja dominiraju vrhunska mesna jela, a prilagođava se sezonama sazrijevanja lokalnih namirnica, pa je trenutačno aktualan proljetni meni kao dodatak standardnoj a la carte ponudi. Restoran raspolaže sa 100 sjedećih mjesta, vinotekom sa chef’s tableom i malom dvoranom idealnom za privatna druženja. Toplo uređeni sofisticirani interijer poziva vas da sjednete i ne dižete se bar nekoliko sati dok uživate u fuziji mirisa i sljedovima probranih jela. Svaki kutak izgleda naprosto neodoljivo, no prostrana terasa s 80 sjedećih mjesta s koje se prostire čaroban pogled, ovih je dana idealno mjesto stvoreno za bezbrižno uživanje u čaši vina i dobrim okusima.

Podsjetimo, restoran Crna svinja naziv je dobio prema autohtonoj slavonskoj pasmini crne svinje, čiji je uzgoj započeo krajem 19. stoljeća na imanju grofa Pfeiffera, u neposrednoj blizini Terra Negre.

Terra Negra event room pak predstavlja idealnu lokaciju za organizaciju svih vrsta svečanosti ili poslovnih domjenaka. Pod od hrastovine, masivne drvene grede i opeka, u jedinstvu sa staklenim stijenama te kompleksnim sustavom ozvučenja i rasvjete, omogućuju da se prostor jednostavno transformira iz vrhunske dvorane za kongrese, konferencije i seminare u čarobni prostor za vjenčanja, zabave i izložbe. Prostor je kapaciteta 200 sjedećih mjesta, a sadržaji se mogu proširiti na povezanu vanjsku terasu. Srdačna, topla i smirujuća atmosfera stvorena je detaljima gdje svaki predmet priča svoju priču te nudi neodoljivu scenografiju za organizaciju raznih događaja.

Bez obzira na to želite li uživati u predivnoj prirodi, slavonskim delicijama interpretiranim na moderan način, ili jednostavno provesti dan na pikniku s vašom obitelji uz drive in ponudu restorana, Terra Negra Country Club pravo je mjesto za vas. (promo)
Više o cjelokupnoj ponudi možete saznati na www.terranegra.hr
Najčitanije iz rubrike