TvObzor
TREĆA SEZONA “NAVY CIS NEW ORLEANS” NA FOX CRIMEU

Kada se pretjerana dekadencija omakne kontroli
Objavljeno 29. svibnja, 2020.

Napeta i uzbudljiva serija NCIS: New Orleans slijedi tim agenata mornaričke kriminalističke službe (NCIS), raspoređenih u New Orleansu, Louisiana, a pod vodstvom specijalnog agenta Dwaynea Cassius Pridea (Scott Bakula). Tim se fokusira na zločine koji uključuju osoblje mornarice SAD-a i marinaca, a njihov teritorij kreće se od rijeke Mississippi do teksaške regije Panhandle. Agenti pod nadzorom specijalnog agenta Pridea uključuju Christophera LaSallea (Lucas Black), bivšeg zamjenika šerifa iz Jeffersona kojeg je Pride regrutirao nakon uragana Katrina; Meredith Brody (Zoe McLellan), koja je radila kao specijalni agent u zračnoj luci, a sada želi ostaviti prošlost za sobom i selidba u New Orleans će joj svakako pomoći u toj namjeri; Sonja Percy (Shalita Grant), bivša specijalna agentica ATF-a i LaSalleova partnerica i Tammy Gregorio (Vanessa Ferlito), FBI-ovo talentirano čudo, regrutirana nakon kraće istrage Pridea. Pomoćno osoblje za specijalni tim sastoji se od dr. Lorette Wade (CCH Pounder), mrtvozornice za Jefferson Parish; Sebastiana Lunda (Rob Kerkovich), specijalista forenzike, koji pomaže Wadeu i kasnije postaje agent NCIS-a i Pattona Plamea (Daryl Mitchell), računalnog stručnjaka.

Treća sezona serije emitira se od ponedjeljka do petka u 22 sata na kanalu FOX Crime, a donosi ekipi specijalaca u Big Easyju, nove zamršene slučajeve. Nakon što su ukradene tisuće povjerljivih vladinih spisa, ekipa NCIS-a u potrazi je za tajnom skupinom hakera, koje sufinancira Prideov stari kontakt, Elvis Bertrand (Tom Arnold). Elvis je poznat po razotkrivanju korupcije među uglednicima New Orleansa. U sada je i glavni osumnjičeni u slučaju s višestrukim ubojstvima…

New Orleans kontroverzni je grad poznat po glazbi, zabavi i dekadenciji. Kada se pretjerana dekadencija omakne kontroli, specijalni tim predvođen agentom Prideom učinit će sve da sačuva ulice ovog prekrasnog grada.

U glavnim ulogama: Scott Bakula kao Dwayne Pride, Rob Kerkovich kao Sebastian Lund, CCH Pounder kao Loretta Wade, Lucas Black kao Christopher LaSalle, Zoe McLellan kao Meredith Brody. N.Vek.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike