Novosti
NOVO VODSTVO HNS-A:

Naš program dovršit će građani
Objavljeno 28. svibnja, 2020.
Novi predsjednik HNS-a Predrag Štromar predstavio je novo vodstvo i programske smjernice HNS-a za parlamentarne izbore te najavio da će stranka u sljedećim danima izići pred građane sa svojim političkim programom. Stranačka tijela izradila su program koji će HNS ponuditi Hrvatskoj, a na inicijativu novog predsjednika u taj će se program uvrstiti i prijedlozi građana.


Na prošlonedjeljnim unutarstranačkim i prvim e-izborima u Hrvatskoj povjerenje članova HNS-a dobio je i jedan od najaktivnijih zastupnika u Hrvatskom saboru, Stjepan Čuraj, koji je postao novi zamjenik predsjednika, a za potpredsjednike su izabrani predsjednica Ženske inicijative HNS-a Karolina Juzbašić i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić. "‘Hrvatska se voli radom‘ bit će slogan HNS-a na parlamentarnim izborima", rekao je Predrag Štromar.
Novi zamjenik predsjednika HNS-a Stjepan Čuraj istaknuo je da je u Sabor došao raditi i nuditi rješenja, utječući na zakone. "Želim biti konstruktivan, otvoren i fokusiran. Izbjegavam sukobe i trudim se ne trošiti vrijeme napadajući druge ljude i kidajući njihove ideje. Moja je misija pokazivati primjerom, pošteno i staloženo tumačiti procese koje moramo pokretati ako želimo osvježavati načine na koje ćemo surađivati“, istaknuo je Čuraj. V.T.