Mozaik
NA KONCERTU ĆE PROMOVIRATI HVALJENI ALBUM “BENEATH THE EYRIE”

Pixies u Zagreb dolaze tek 2021.
Objavljeno 27. svibnja, 2020.
Koncert Pixiesa u Zagrebu najavljen za kraj kolovoza ove godine održat će se godinu dana poslije - 30. kolovoza 2021., u sklopu europske turneje, kada će biti promoviran hvaljeni album "Beneath the Eyrie", priopćio je organizator.

- Odgođeni zagrebački koncert Pixiesa održat će se u dvorištu Zagrebačkog velesajma 30. kolovoza 2021. Sve kupljene ulaznice za koncert vrijede i za novi datum održavanja koncerta - ističe organizator. Koncert Pixiesa trebao se održati 31. kolovoza ove godine na istom mjestu.

Dodaje se da su Pixies jedan od najutjecajnijih američkih altnernativnih rock-sastava čiji je jedinstveni zvuk obožavatelje pronašao među nekim od najvećih glazbenika našeg vremena i uvelike inspirirao bendove poput Nirvane, Smashing Pumpkins i Weezer.

- Pixies se u sklopu najavljene turneje nakon sedam godina vraćaju pred hrvatsku publiku - na posljednjem nastupu u Zagrebu, u lipnju 2014., presjekom impresivne karijere i nizom omiljenih indie-hitova, "Debasser", "Monkey Gone to Heaven", "Here Comes Your Man", "Where is My Mind?" i dr., zaključili su deveto izdanje INmusic festivala - navodi se u priopćenju.

Ulaznice po cijeni od 250 kuna za koncert u kolovozu 2021. dostupne su preko službenog web-shopa INmusic festivala na www.inmusicfestival.com/shop/ulaznice i u Dirty Old Shopu. Hina
Najčitanije iz rubrike