Osijek
IZ OSJEČKOG SAJMA POTVRĐUJU:

I lipanj ipak bez Sajma
antikviteta u Tvrđi
Objavljeno 26. svibnja, 2020.
Unatoč postupnom ublažavanju epidemioloških mjera, a što u ovom trenutku znači da je dopušteno okupljanje do 300 osoba, prve subote u mjesecu, 6. lipnja, ipak se neće održati tradicionalni Sajam antikviteta u Tvrđi. Potvrdio nam je to direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović, naglasivši kako je upite kakvi u vezi sa Sajmom antikviteta pristižu u Glas Slavonije, i osobno primio. Građani i na svojim FB-profilima i u FB-grupama s nostalgijom pišu o tome koliko im nedostaje to tradicionalno druženje na otvorenome, pitajući se bi li ono ipak moglo biti održano uz određene prilagodbe.

- Pisali smo Stožeru civilne zaštite Osječko-baranjske županije i rečeno nam je kako ta mogućnost još nije izvjesna, a do danas nemamo nikakvu informaciju od Nacionalnog stožera kojem smo se također obratili u vezi sa Sajmom. Problem je u tome što je u ovom trenutku dopušteno okupljanje do 300 osoba, a mi samo izlagača imamo 140 - pojašnjava Alen Vukašinović.

Dodaje i kako se nada da će u srpnju biti drukčija situacija te vjeruje da će se na zadovoljstvo svih vjernih izlagača i posjetitelja 4. srpnja moći održati ova tradicionalna manifestacija koja u srce osječke Tvrđe privlači zaljubljenike u starine i druge znatiželjnike. Ma.M.
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

Najčitanije iz rubrike