Osijek
NIJE IH ZAUSTAVILA NI EPIDEMIJA KORONAVIRUSA

Virtualni Dan škole u OŠ Mladost
Objavljeno 27. svibnja, 2020.
Osnovna škola Mladost Osijek ovogodišnji Dan škole obilježava virtualno. Naime, ove godine obilježavanje će biti u skladu sa situacijom koja nas je zadesila, te će se odvijati baš kao i nastava - na daljinu, u što će se moći uvjeriti svi zainteresirani.


Osmišljeni sadržaji moći će se pogledati u petak, 29. svibnja, u 18 sati, a kako bi što jednostavnije i kvalitetnije obavijestili učenike, roditelje, bake, djedove, prijatelje i sve sugrađane o tom obilježavanju, u školi su odlučili izraditi plakat.
"Plakat je sredstvo vizualne komunikacije kojim možemo vrlo jasno i jednostavno prenijeti neku obavijest ili informaciju. Učenici sedmih razreda su u likovnom istraživanju teme ‘Ravnoteža i ritam u kompoziciji‘ osmislili i vizualno oblikovali vrlo zanimljiva likovna rješenja, a cijeli projekt realizirali u različitim likovnim tehnikama i digitalnim alatima. U organizaciji proslave sudjelovali su i djelatnici škole, koji su se snimali kod kuće, nakon čega je izrađen videomaterijal koji će biti javno dostupan 29. svibnja od 18 sati. Uz puno pjesme i pozitivne energije želimo obilježiti naš dan i u ovim okolnostima", objasnio je ravnatelj škole Josip Jukić i dodao da imaju i poneko iznenađenje za sve one koji im se pridruže u virtualnoj proslavi. E. Nenadić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

2

POSLJEDICE NEVREMENA U OSIJEKU

Vjetar odlomio stablo, koje
je završilo na automobilima

3

VEĆ DUGO ZATVORENA

Raspisan poziv za saniranje krovišta knjižnice na Jugu