Mozaik
NASTUPIT ĆE NA OPATIJSKOJ POZORNICI 20. LIPNJA

Tomislav Bralić i klapa Intrade otvaraju ljetnu sezonu koncerata
Objavljeno 26. svibnja, 2020.
Tko čeka, taj i dočeka! Mjere Stožera civilne zaštite polako popuštaju, a to je za glazbenike velika vijest! Zato su Tomislav Bralić i klapa Intrade već počeli pripreme za koncert na opatijskoj Ljetnoj pozornici, kojim će obilježiti "povratak" na scenu!

Posljednja tri mjeseca bila su sasvim novo iskustvo za glazbenu industriju. No Tomislav Bralić i klapa Intrade pokazali su da su, čak i u uvjetima u kojima su socijalni kontakti svedeni na minimum, spremni na akciju. Tako su objavili novi spot za pjesmu "Riči lažljive", sudjelovali u digitalnim akcijama i kampanjama, redovito podržavali hrvatsku glazbenu scenu i poticali na slušanje hrvatske glazbe. A svoju su publiku ponajviše zabavljali na društvenim mrežama, gdje su objavljivali fotografije iz prošlosti, videa članova klape kako provode dane u izolaciji i još mnogo toga, a njihovi su obožavatelji redovito uzvraćali komentarima, lajkovima, podrškom.

A sada je, nakon "digitalnog druženja", došao i taj trenutak, da, uzimajući u obzir mjere Stožera civilne zaštite RH, objavimo vijest o koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade na opatijskoj Ljetnoj pozornici, koji će se održati 20. lipnja u 21.30. Jer to je Intrade - u važnim trenutcima probija led i među prvima nastupa u velikim dvoranama, na stadionima, u arenama. U godini u kojoj slavi 35. obljetnicu postojanja klapa stiže u Opatiju kako bi u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice vjernoj publici priredila nezaboravan spektakl glazbe i emocija.

No Tomislavu i klapi to neće biti prvi nastup u tom gradu na Kvarneru. Još su 2014. priredili koncert koji se i danas pamti, publika je bila oduševljena, bilo je "pravo ludilo". Zato ne iznenađuje što je Festival Opatija predložio da Tomislav i klapa nastupe na otvorenju Ljetne pozornice i da se dogovoreni nastup iz kolovoza prebaci na lipanj, kako bi Opatija otvorila sezonu s omiljenim domaćim izvođačima. A poznato je da je opatijska pozornica prostor rezerviran za velike događaje i za velike svjetske zvijezde.

Omiljeni su Zadrani poznati po svojim emocijama, šarmu, toplini kojom zrače, duhovitosti i karizmi. Gdje god da se pojave - bilo u domovini, susjedstvu bilo na drugim kontinentima, uvijek izazovu izvrsne reakcije, a publika im se redovito vraća.

Tomislav Bralić i klapa Intrade na slavljeničkom koncertu u Opatiji nastupit će u proširenom sastavu, s bendom koji ih prati na svim velikim koncertima, tako da je to još jedna garancija za nezaboravan doživljaj. Iskreno su se zaželjeli nastupa pred publikom pa će ovo biti vrlo emotivan događaj za sve prisutne. Ovim se koncertom otvara i ljetna koncertna sezona u Hrvatskoj, koja je iznimno važna za cijelu glazbenu industriju i turizam, koji je nezamisliv bez glazbe.

Emotivnost i sjajna atmosfera neki su od glavnih epiteta koji su uvijek povezani s njihovim nastupima. Zato smo uvjerenja da će svi koji uspiju doći do karte pamtiti taj koncert cijeli život.

Cijene ulaznica kreću se od 130 do 150 kuna (uz popust stoje od 100 do 120 kuna). U prodaji su u uredu Festivala Opatija, na Ljetnoj pozornici (Zert bb), radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu, u cafe-baru Nad urom i u Robnoj kući Korzo te online na mojekarte.hr. T.K.
Nastupit će u proširenom sastavu, s bendom koji ih prati na svim velikim koncertima
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CROATIA RECORDS PRIPREMA

Vinilno reizdanje legendarnog albuma Šarla akrobate

2

MEMORABILIJE BEATLESA NA INTERNETSKOJ DRAŽBI

U prodaji i Lennonove naočale

3

BUDUĆA GLAZBENA ZVIJEZDA EDI

Otkrio novu ljubavnu
priču kroz “Plašt za dvoje”