Regija
NAKON DVA MJESECA

Ponovno se otvaraju privremeno zatvoreni poštanski uredi
Objavljeno 25. svibnja, 2020.

Šest (od 16) baranjskih poštanskih ureda čije je zatvaranje krajem ožujka izazvalo šok i nevjericu stanovnika u Baranjskom Petrovom Selu, Duboševici, Karancu, Kneževu, Lugu i Zmajevcu, od 1. lipnja trebali bi ponovno početi s radom.

Informaciju nam je prenio Robert Jankovics, koji je za vrijeme svog saborskog mandata javno negodovao zbog ove odluke HP. ''Nije se činilo logičnim da ljudi svoje mirovine ne mogu dizati onako kako su to činili godinama. Uspjeli smo dogovoriti otvaranje telefona na koji su umirovljenici mogli dogovoriti dolazak poštara kućama, ali to nije amnestiralo, primjerice, plaćanje režija'' prisjeća se Jankovics, naglasivši kako se nekoliko puta čuo i jednom sastao s predsjednikom Uprave HP, Ivanom Čulom. Iako su Baranjci bili skeptični, Čulo je tada isticao kako su uredi zatvoreni privremeno zbog mjera Nacionalnog stožera, a Jankovics je inzistirao da upravo baranjski uredi budu među prvima otvoreni kada se za to steknu uvjeti.

''Čulo mi je potvrdio njihovo ponovno otvaranje 1. lipnja. Još se ne zna njihovo radno vrijeme'' ističe Jankovics. I.Getto

Možda ste propustili...

TISUĆLJEĆA MEĐU RIJEKAMA

Arheološka izložba u Etnološkom centru

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

Najčitanije iz rubrike