Kultura

Knjižnica Belišće otvara vrata
Objavljeno 25. svibnja, 2020.
Sukladno preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu vezane za koronavirus, a prema odlukama Vlade te Preporuci za rad u knjižnicama i antikvarijatima tijekom epidemije koronavirusa HZJZ-a i Smjernicama za rad s građom i korisnicima Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Gradska knjižnica i čitaonica Belišće od ponedjeljka, 25. svibnja otvara vrata za korisnike. Radno vrijeme je sljedeće: ponedjeljak, srijeda i petak od 8 do 15 sati, dok se utorak i četvrtak radi poslijepodne od 13 do 19 sati. Pauze su od 9,30 do 10 i od 16,30 do 17 sati.


Svi korisnici mogu i dalje posuđivati knjige i vratiti posuđene knjige, uz napomenu da mogu ulaziti u Knjižnicu. Na ulasku se svi korisnici moja javiti knjižničarki na pult i razdužiti posuđenu građu, koja se i dalje odlaže na posebno označeno mjesto. Korisnici su dužni poštivati zaštitne mjere, posebice korištenje dispenzera s dezinfekcijskim sredstvom, a za čitaonicu je obvezna maska.


Osim posudbenog odjela, korisnici mogu koristiti i čitaonicu, odjel za djecu te studijsku čitaonicu uz mogućnost korištenja računala i drugih knjižničnih usluga.


Zakasnina se neće naplaćivati do kraja svibnja te iz Knjižnice pozivaju sve dužnike da iskoriste priliku i vrate knjige koje imaju posuđene već duže vrijeme! N.Vek.
Možda ste propustili...

GDK GAVELLA NAJAVIO SVOJU POSLJEDNJU OVOSEZONSKU PREMIJERU

“Medeja” zrcali naše društvo danas

TISUĆLJEĆA MEĐU RIJEKAMA

Arheološka izložba u Belom Manastiru

Najčitanije iz rubrike