Mozaik
PRVI EVENT NAKON PANDEMIJE

Kawasaki 3P imaju veliki drive-in koncert
Objavljeno 25. svibnja, 2020.
Sav prihod od prodaje ulaznica donirat će se Crvenom križu Velike Gorice

Višemjesečno razdoblje bez koncerata itekako je isprazno i za koncertne posjetitelje, a ponajviše za glazbenike, kojima je ovakav aktivan način života svakodnevica, ‘ispušni ventil’ i trenutak za koji žive. S obzirom na to da regularna velika koncertna okupljanja još neko vrijeme neće biti moguća zbog epidemiološke situacije koja nas je zadesila, Kawasaki 3p spremni su za novi način održavanja koncerata. Primjereno situaciji koja nas je zadesila bit će to drive-in koncert.

Naime, u petak, 29. svibnja 2020. godine, Kawasaki 3p nastupit će na drive-in glazbenom festivalu "Picnic Galactic", koji će se održati na lokaciji parkirališta Zračne luke "Franjo Tuđman" u Velikoj Gorici, uz poštovanje svih pravila i ograničenja koja su se izrodila u ovoj nezahvalnoj situaciji. Idealna je to prilika da se svi napokon opuste i prepuste koncertnom uživanju kao što su nekada.

- Dva mjeseca čamljenja u kući je napokon gotovo! Prve probe su odrađene, pravi melem za dušu i tijelo. Kawasaki je spreman za svoj i vaš prvi drive-in koncert! Vidimo se 29. svibnja na aerodromu. Mi sviramo, vi trubite, blicate i palite brisače! - javljaju momci iz Kawasaki 3p prije ove nesvakidašnje večeri i nove vrste koncertnih zbivanja koji su odnedavno u nas, ali i u svijetu tek zaživjeli.

Prije ovog posve drukčijeg eventa posjetitelji se trebaju pripremiti na nekoliko jednostavnih uputa. Naime, na drive-in glazbeni festival "Picnic Galactic" posjetitelji će moći doći automobilom u kojem smiju biti maksimalno četiri osobe. Svaka grupa posjetitelja zauzet će svoj prostor unutar i oko automobila, a moći će se parkirati na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra, kako javljaju iz organizacije. Osim automobilom, posjetitelji mogu doći i motorom i kombijem, a cijena ulaznice se ne mijenja bez obzira na to kakvim ste vozilom došli.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 do 150 kuna po vozilu, ovisno o redu u kojem se nalazite. Pronaći ih možete u Dancing Bear dućanima diljem Hrvatske te na svim ostalim prodajnim mjestima sustava Entrio.hr. Sav ostvareni prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe Crvenog križa Velike Gorice.

Uz najveću domaću koncertnu atrakciju i jedan od najboljih i najenergičnijih live bendova ovih prostora, Kawasaki 3p, nastupit će i plesna Discohernia te ABOP. Ulaz je otvoren od 19 sati, a koncert kreće u 20 sati.

Obljetnički CD/DVD "25 godina x Teatar &TD" grupe Kawasaki 3p možete pronaći u Dancing Bear prodavaonicama u Zagrebu, Osijeku i Rijeci ili preko Dancing Bear webshopa. Kawasaki 3p slušajte i na digitalnim platformama Deezeru, YouTubeu i Spotifyu.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike