Osijek
U VIKARIJATU

Gradsko vijeće 28. svibnja
Objavljeno 23. svibnja, 2020.
Za samo 20 dana, nakon 27. sjednice Gradskog vijeća, predsjednik ovog najvišeg tijela gradske vlasti Željko Požega raspisao je novu, 28. sjednicu Gradskog vijeća.

Tako bi se sjednica sa sada tek 11 točaka na dnevnom redu trebala održati u četvrtak, 28. svibnja, i to iznova u prostoru Nadbiskupskog vikarijata, Ulica Josipa Jurja Strossmayera 58, a u kojem je moguće držati s aspekta epidemioloških mjera. Na dnevnom redu naći će se izvješća o poslovanju čak osam kulturnih i javnih ustanova u prošloj godini, ali i izvješće o radu Agencije za obnovu osječke Tvrđe. Vijećnici će imati priliku raspravljati i o prijedlogu dopune pravila o sudjelovanju roditelja u cijeni vrtića te još i izvješćima o radu za prošlu godinu Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka (JPVP), održavanju javne rasvjete, dimnjačarskom poslu, tu je i izvješće koncesionara o naplati parkirališta, izvješće o radu odlagališta otpada Lončarica te izvješće o radu gradskih četvrti i mjesnih odbora.

I ova će se sjednica javno prenositi preko lokalnih TV postaja i preko interneta na stranicama Grada Osijeka i njihovu Youtube kanalu. N.Z.E.
11

točaka dnevnog reda biti će na 28. sjednici Gradskog vijeća
Možda ste propustili...

SENAT SVEUČILIŠTA DONIO DVIJE VAŽNE ODLUKE VEZANE UZ STATUSNE PROMJENE

Najesen kreće Kineziološki fakultet

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVI REŽIM RADA TRŽNICA

Na praznik ne rade, a sljedeći dan na Autopiju

2

OBOLJELIMA OD MULTIPLE SKLEROZE 1,4 MILIJUNA KN

“Do dijagnoze sam čak šest godina lutala po pretragama”

3

SENAT SVEUČILIŠTA DONIO DVIJE VAŽNE ODLUKE VEZANE UZ STATUSNE PROMJENE

Najesen kreće Kineziološki fakultet