Regija
UGOVORI S UDRUGAMA ZA PROJEKTE I PROGRAME

Na 37 udruga raspodijelili 383 tisuće gradskih kuna
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
VINKOVCI - Zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Gabrijel Šokičić održao je prijam za predstavnike udruga s područja grada Vinkovaca kojima su raspodijeljena financijska sredstva na temelju javnog poziva za programe, projekte, aktivnosti i manifestacije iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udrugama proisteklim iz Domovinskog rata.

Predviđena sredstva od 383 tisuće kuna raspodijeljena su na 37 udruga, koje su prijavile ukupno 41 program, a iznosi potpore kreću se od 1000 do 80.000 kuna. Na prijmu je bilo 25 predstavnika udruga, a sve ostale udruge svoje će ugovore potpisati u idućih nekoliko dana.

Andrea Vinković, pročelnica za društvene djelatnosti grada Vinkovaca, istaknula je kako su cijelo vrijeme bili u kontaktu s predstavnicima udruga, pa je na temelju toga i donesena odluka o raspodjeli sredstava sukladno aktualnim okolnostima.

- Sigurno je da zbog svega ovoga trpe i udruge jer neće moći izvesti programe koji su planirani i prijavljeni na natječaj - rekla je Vinković.

Prema riječima Gabrijela Šokičića namjera je bila odmah početkom godine potpisati ugovore i dodijeliti sredstva kako bi mogli što prije ići u realizaciju svojih programa, međutim dogodilo se da će opet, kao i prijašnjih godina, sredstva dobiti nešto kasnije. M.K.
Možda ste propustili...

MEMORIJALNE UTRKE “GLASNIKA ISTINE”

Da se ne zaboravi ni jedan branitelj

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli