Osijek
PROSLAVLJEN DAN OPĆINE VLADISLAVCI

Okupili se na Facebooku u slavljeničkom videu
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
Zbog zdravstvene situacije vezane uz koronavirus, Općina Vladislavci ove godine nije organizirala tradicionalnu višednevnu proslavu Dana općine koju inače prate brojne kulturne i gastromanifestacije, sportska natjecanja, druženja i svečana sjednica Općinskog vijeća. Umjesto toga, kaže načelnik Marjan Tomas, u povodu Dana općine Vladislavci ipak su pripremili mali svečani video koji pršti od čestitki i poruka veselih najmlađih mještana u kojima govore i recitiraju o tome kako im je lijepo živjeti u Vladislavcima, Dopsinu i Hrastinu. Unatoč preprekama za druženje uživo, okupili su se u videu i podijelili ga na Facebooku.

- Ove je godine proslava ispala ovako kako nalaže trenutna epidemiološka situacija, ali svečano se raspoloženje itekako osjeti. Svim našim stanovnicima želim obilje zdravlja, obiteljskog, poslovnog i svakovrsnog drugog uspjeha s istinskom željom da na temeljima zajedništva strpljivo i predano izgrađujemo naš kraj i zajedničkim snagama pripremamo razvojne planove za godine koje dolaze. Da naša voljena sela gradimo i razvijamo na ponos svih nas koji danas živimo u njima te da ih još ljepša i uređenija sačuvamo za generacije koje dolaze! Baš zato smo pripremili prigodnu čestitku naših najmlađih, naše djece, iz vrtića i učenika prvog razreda. Drage mještanke i mještani općine Vladislavci, u ime općinske uprave i svoje osobno ime, čestitam 23. rođendan, Dan općine Vladislavci - poručuje načelnik Marjan Tomas.

Dodaje kako zahvaljuje svima koji su im uputili čestitke sa željama da i nadalje nastave s projektima koji život u selima pretvaraju u kvalitetniji, ugodniji i raznovrsniji. “Dragi su nam gosti i na ovaj način preko društvenih mreža, e-mailova i telefonskih poziva bili uglednici iz gospodarskog, vjerskog, političkog i drugog javnog života iz Osječko-baranjske županije i šire, koji su s nama bili i inače na svakoj protekloj proslavi Dana općine. Zahvaljujem svima i poručujem da će biti prigode da se ponovno okupimo i kada mine ova situacija vezana uz opće zdravstvene i zaštitne mjere”, ističe načelnik općine Vladislavci Marjan Tomas.
D. Pejić
Možda ste propustili...

NIJE IH ZAUSTAVILA NI EPIDEMIJA KORONAVIRUSA

Virtualni Dan škole u OŠ Mladost

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVI REŽIM RADA TRŽNICA

Na praznik ne rade, a sljedeći dan na Autopiju

2

OBOLJELIMA OD MULTIPLE SKLEROZE 1,4 MILIJUNA KN

“Do dijagnoze sam čak šest godina lutala po pretragama”

3

SENAT SVEUČILIŠTA DONIO DVIJE VAŽNE ODLUKE VEZANE UZ STATUSNE PROMJENE

Najesen kreće Kineziološki fakultet