Mozaik
HRT VEČERAS

Predstavit će se pjesme nesuđene Eurovizije 2020.
Objavljeno 16. svibnja, 2020.
Hrvatska radiotelevizija danas, 16. svibnja u 21 sat na Prvom programu izravno prenosi posebnu emisiju "Eurovizija: Europe Shine a Light". Naime, umjesto finala Izbora za pjesmu Eurovizije, gledat ćemo, uživo iz Nizozemske, zamjenski dvosati show kojim će se predstaviti svi nesuđeni natjecatelji ovogodišnjeg otkazanog natjecanja Eurosonga, pa tako i hrvatski predstavnik – Damir Kedžo. Show nudi jedinstven sadržaj za sve zemlje koje su trebale sudjelovati na Eurosongu 2020., njih 41. Cilj emisije je odati počast, inspirirati i povezati cijelu Europu i Australiju, u želji da se svim ljudima pruži nada i osjećaj povezanosti.

- Od tuge zbog toga što nećemo ljudima predstaviti sve ono što smo spremali i zbog čega je cijeli tim bio iznimno fokusiran u danima prije otkazivanja - do sreće zbog silnih intervjua i mogućnosti da predstavim svoju zemlju i pjesmu “Divlji vjetre” na načine koje nam samo tehnologija 21. stoljeća može pružiti - kaže Kedžo.

Osim 41 umjetnika koji će biti predstavljeni, vidjet ćemo i neke bivše pobjednike, zajedničku pjesmu koju će izvesti svi natjecatelji i trenutke inspiracije u međusobnim intervjuima u kojima ćemo otkriti kako se glazbenici snalaze u ovim vremenima... Voditelji su Chantal Janzen, Edsilia Rombley i Jan Smit, a urednica prijenosa Uršula Tolj. T.K.
Možda ste propustili...

PRVI EVENT NAKON PANDEMIJE

Kawasaki 3P imaju veliki drive-in koncert

ZRINKA POSAVEC - ĐAKOVAČKA PJEVAČICA, DIRIGENTICA, PJESNIKINJA...

Sevdah je poetski snažan i u njega je lako zaljubiti se

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRVI EVENT NAKON PANDEMIJE

Kawasaki 3P imaju veliki drive-in koncert

2

ZRINKA POSAVEC - ĐAKOVAČKA PJEVAČICA, DIRIGENTICA, PJESNIKINJA...

Sevdah je poetski snažan i u njega je lako zaljubiti se

3

RIMLJANI SPASILI INDUSTRIJU

U Rimu za vikend pojeli čak 240 tona sladoleda