Regija
PROJEKT NOVA ZNANJA - NOVE PRILIKE

Besplatni tečaj Udruge S.O.S.: Edukacija za voditelja projekata
Objavljeno 14. svibnja, 2020.
VIROVITICA - Udruga S.O.S. Virovitica poziva dugotrajno nezaposlene osobe da se uključe u projekt Nova znanja – nove prilike, koji im omogućava besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU-a. Osposobljavanje provodi učilište koje odredi nositelj projekta te će putni troškovi biti plaćeni osobama koje dolaze izvan Virovitice. Dugotrajno nezaposlene osobe koje se žele prijaviti moraju ispunjavati kriterije.

- Osobe do 29 godina trebaju biti nezaposlene i na Zavodu za zapošljavanje više od šest mjeseci, a osobe od 30 godina trebaju biti nezaposlene i na Zavodu za zapošljavanje više od 12 mjeseci. Kandidati moraju imati završenu srednju školu, višu ili visoku. Zainteresirane osobe mogu se prijaviti Udruzi S.O.S. Virovitica mailom (sos.vt@email.t-com.hr) ili telefonom (033/721-500) svakog radnog dana od 8 do 16 sati. Projekt Nova znanja – nove prilike provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i našom udrugom – kažu iz Udruge S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Naglašavaju kako je riječ o projektu koji je odobren iz poziva Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina te je financiran sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu. V.G.
Možda ste propustili...

GRAD NAŠICE IZDVOJIO 400.000 KUNA

I ove godine besplatne radne bilježnice za đake

PREDSTAVE, IZLOŽBE, SARMIJADA, TENIS..

Počelo obilježavanje Dana grada Donjeg Miholjca

CRVENI KRIŽ SLATINA

Još 48 darivanja krvi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOK BRINE O TUĐIM KRAVAMA

Općini suglasnost Vlade za kredit za kupnju “Breznice”

2

SVJETSKO PRVENSTVO MOTOKULTIVATORA

13. utrka motokultivatora: Motospektakl koji je Orahovicu učinio posebnom

3

OBILJEŽEN DAN POBJEDE NAD TZV. JNA I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Položili vijence za pale branitelje