Tehno
VRHUNSKO ISKUSTVO PO POVOLJNIM CIJENAMA

Više od 100 novih poslovnih korisnika odabralo je Nokia telefone prošle godine
Objavljeno 15. svibnja, 2020.
Posvećenošću čistom, sigurnom i modernom Android uređaju te pružanju vrhunskog iskustava po povoljnim cijenama Nokia pametni telefoni brzo su postali popularan izbor iz programa Android Enterprise Recommended (AER), bez unaprijed instaliranih aplikacija, Nokia pametni telefoni primaju dvije godine ažuriranja OS-a i redovita sigurnosna ažuriranja tijekom tri godine, udovoljavajući ključnim kriterijima za informatičke administratore.


HMD Global nudi jedan od najvećih i najraznolikijih portfelja Android preporučenih uređaja. Uz to, pokretanje bez dodira (Zero touch) omogućuje besprijekorno postavljanje i uporabu poslovnih uređaja te brzo, jednostavno i sigurno uvođenje velike količine uređaja u organizaciju. Pokretanje bez dodira pojednostavljuje konfiguriranje uređaja na mreži i isporučuje ih s prisilnim upravljanjem kako bi zaposlenici mogli započeti s radom.


"Samo u proteklih godinu dana dva nova velika klijenta tjedno su odabrala Nokia pametne telefone kao omiljeni pametni telefon zaposlenika - uključujući nekoliko kompanija FTSE 100, Fortune 500 i DAX30. Izuzetno smo uzbuđeni zbog suradnje s tim vodećim tvrtkama u financijskom i farmaceutskom sektoru, zdravstvu i proizvodnji", rekao je Florian Seiche, predsjednik uprave tvrtke HMD Global.


Android Enterprise preporučeni program preporuka je pametnih telefona koje je Google potvrdio i preporučio za poslovnu upotrebu. Googleova provjera osigurava da pametni telefoni Android Enterprise odgovaraju određenim Google mjerilima i testovima koji su posebno relevantni za tvrtke. Oni uključuju podršku za prijavu bez dodira i dostupnost sigurnosnih ažuriranja u roku od najmanje 90 dana od službenog Google izdanja.


Android Enterprise preporučeni program omogućuje tvrtkama da iskoriste prednosti dosljedne primjene i upravljanja uređajima, kao i da pojednostave upotrebu i podršku Androida. To štedi troškove podrške i vrijeme pri uvođenju i održavanju uređaja. HMD Global predstavio je ukupno 17 uređaja s Android Enterprise preporučenim programom kako bi poslovni korisnici mogli svoj pametni telefon prilagoditi trenutnim zahtjevima.


Osobito kada je u pitanju pohrana podataka, HMD Global, kao finska tvrtka, ulaže mnogo napora kako bi se podatci privatnih i korporativnih korisnika sigurno pohranili na europskim poslužiteljima. Podatkovno rješenje tvrtke HMD Global, razvijeno zajedno s CGI i Google Cloudom, u skladu je s GDPR okvirom, sa svim snimljenim podatcima o aktivaciji i performansama telefona kojima potpuno upravlja HMD Global. Ti se podatci pohranjuju na platformi Google Cloud u finskoj regiji Hamina.


Upravljanje bez dodira omogućava postavljanje preko oblaka za poslovne korisnike. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike