TvObzor
LILI GEE: SVE JE DOBRO (KORONA MIX)

Srčani mix za sve malodušne u doba korone
Objavljeno 15. svibnja, 2020.
Nakon uvodnog EP-a Okus sunca, brojnih singlova i videospotova, odličnog debitantskog albuma Predigra te vinilnog EP-a Android, zagrebačka grupa Lili Gee predstavlja nešto drukčije - singl Sve je dobro (korona mix). Riječ je o pjesmi koju su članovi benda sami snimili i producirali za vrijeme pandemije korona virusa, a napravili su i spot. "Originalna" pjesma se izvorno nalazi na studijskom albumu Lili Gee - Predigra (Spona/Aquarius Records, 2019.), a za ovu priliku je dobila novi tekst i izmijenjeni aranžman. Autor glazbe je Miroslav Odak, tekst je napisala Lidija Graovac, a aranžman su napravili Jurica Bura i Miroslav Odak.


- Naslov pjesme učinio nam se pogodan i za novi tzv. korona mix, gdje smo pjesmu prilagodili ovom teškom vremenu koje će vjerujemo zauvijek proći ili kako to kažu riječi pjesme: Sve je dobro, nije da nije, ostani doma proći će prije! - kaže Miroslav Odak.

- Sve je dobro naš je koronarni, tj. srčani mix za sve malodušne u doba korone. Ovaj visokoenergetski glazbeni koktel neutemeljenog optimizma, pobjede nad iskustvom i duha nad materijom, naš je kredo i poruka - poručuje Lili Gee. N.Vek.
Možda ste propustili...

FESTIVAL PICNIC GALACTIC NA PARKIRALIŠTU ZRAČNE LUKE “FRANJO TUĐMAN”

Kawasaki 3p za kraj svibnja sprema veliki drive-in koncert

Najčitanije iz rubrike