Ekonomija
PRONAĐITE ZAPOSLENJE IZ SNOVA

MojPosao.net - nova tjedna ponuda poslova!
Objavljeno 14. svibnja, 2020.

Tvrtka Carta se bavi proizvodnjom papirnatih industrijskih vreća i zbog ekspanzije posla u potrazi su za novim djelatnicima. Trenutno zapošljavaju operatere na numerički upravljanim strojevima, a za uspješnu prijavu potrebna je stručna sprema 'elektro i strojarski tehničari', dok su radno iskustvo i dozvola za upravljanjem viličarom poželjni, ali nisu uvjet. Rad se odvija u tri smjene, a lokacija rada je Osijek. Javite se poslodavcu do 27. svibnja.


Ako ste IT stručnjak sa izvrsnim poznavanjem engleskog jezika i ‘remote work’ je nešto čemu težite, proučite oglas za Full Stack Developera. U pitanju je tvrtka koja se bavi izradom softwarea, a locirana je u Düsseldorfu. Oglas možete pronaći na portalu MojPosao.net, a aktivan je do 7. srpnja.


Elektrocentar Petek poziva na prijavu sve zainteresirane električare. Mjesto rada je područje Republike Hrvatske, posebno područje Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske i Zagrebačke županije. U pitanju je stalni radni odnos, a svoju prijavu možete poslati putem oglasa na portalu MojPosao.net.


Profi baucentar traži veći broj radnika za posao trgovca, i to u Zagrebu, Rijeci te Slavonskom Brodu. Radni odnos može biti na određeno ili na neodređeno, dok se od kandidata očekuje dvije godine iskustva rada na istim ili sličnim poslovima i poznavanje robe iz asortimana tvrtke.

 
Tvrtka Starco Beli Manastir u potrazi je za osobom na poziciji Finance and HR Admin Manager. Radni odnos je na neodređeno, potrebno je izvrsno poznavanje engleskog jezika te relevantno radno iskustvo, dok su položeni ACCA i poznavanje Navision programa velika prednost.  Više o uvjetima rada i pogodnostima koje poslodavac nudi možete pročitati u oglasu koji je aktivan do 29. svibnja na MojPosao.net.

 

Ukoliko između navedenih poslova niste pronašli oglas za sebe, provjerite novu ponudu poslova na portalu MojPosao.net na kojem je trenutno aktivno više od 4.000 oglasa za rad u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Za pomoć oko vaše prijave za posao možete nam se obratiti na e-mail adresu korisnici@moj-posao.net ili putem broja telefona 01/ 6065 283.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZA VRIJEME PANDEMIJE

Osnovano je upola manje novih poduzeća nego lani

2

ČEKA VAS DINAMIČAN POSAO I PRILIKA ZA ODLIČNU ZARADU

"Dobar zastupnik za osiguranje mora biti uporan, a napredovati se može jako brzo"

3

JEDNA SMO OD NAJPOŽELJNIJIH DESTINACIJA

Nijemci na Googleu za odmor najviše pretražuju Hrvatsku