TvObzor
PICKBOX NOW

Nadnaravna kriminalistička horor-serija “Zlo”
Objavljeno 8. svibnja, 2020.
Izvrsna glumačka postava uključuje dansku glumicu Katju Herbers (Westworld) i Mikea Coltera (Luke Cage)

Serija “Zlo” opisana je kao kriminalistički horor koji koketira s nadnaravnim. Propitkuje nadnaravne elemente poput čuda, zaposjedanja demona te postojanje Boga. Pametno napisana, ali i uznemirujuća, serija “Zlo” na intrigantan i odvažan način zavirit će u dubinu neugodnih pitanja koja postavlja.

Serija ima intrigantnu premisu - skeptična forenzična psihologinja Kristen Bouchard (Katja Herbers) udružuje se s Davidom Acostom (Mike Colter), bivšim novinarom koji se školuje za svećenika, kako bi zajedno istražili nadnaravne incidente. Kao budući svećenik, David radi na istraživanju i potvrđivanju događaja kao što su čuda te istražuje demone. Također uzima halucinogene droge kako bi imao vizije, no nije siguran obraća li mu se zaista Bog, ili je to zapravo njegov um. U svojim istraživanjima želi mu pomoći Kristen koja nije religiozna te ne vjeruje ni u demone ni u nadnaravno. No kako sve više korača tankom linijom između onoga što znanost može i ne može objasniti, morat će preispitati svoja uvjerenja.

Izvrsna glumačka postava uključuje dansku glumicu Katju Herbers najpoznatiju po ulogama u serijama “Westworld” i “Manhattan”, a u novoj seriji “Zlo” izvrsna je u ulozi psihologinje Kristen. U glavnoj ulozi je i američki glumac Mike Colter, koji je tumačio Lukea Cagea u Marvelovu univerzumu, u serijama “Luke Cage”, “Jessica Jones” i “The Defenders”.

Uz njih, tu je i svestrani britansko-američki glumac i komičar Aasif Mandvi, koji radi na The Daily Showu, i koji napisao dvije humoristične serije - “The Brink” i “Halal in the Family” te je i glumio u njima. Aasifa gledamo u ulozi Bena Shakira koji radi za Davida kao tehnička podrška, no i u ulozi đavoljeg odvjetnika kojemu je cilj skupiti znanstveno objašnjenje za nadnaravne fenomene.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike